2777
2789
دقیقا بعد دوماه اومدیم ی برنامه ببینیم کم مونده فقد مختار وسطش پخش شع

وااااااای ترکیدم از خنده از حرفت ، عاااااشقتم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دقیقا بعد دوماه اومدیم ی برنامه ببینیم کم مونده فقد مختار وسطش پخش شع

مختارو خوب اومدی😂😂

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید شبکه یک فیلم رو ببینید بعد بزنید سه  بقیه عصر جدید بعد اخبار شروع میشه

ما کنترلمون خراب شده از صبح یه شبکه استفاده میکنیم تا غروب

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
فدات

امشب جدیدشه دیگه فینال؟ شروع شده؟ 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ما کنترلمون خراب شده از صبح یه شبکه استفاده میکنیم تا غروب

کنار تلوزیون دکمه داره ها واشه تعویض کانال

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
[QUOTE=101669500]ما کنترلمون خراب شده از صبح یه شبکه استفاده میکنیم تا غروب[/QUOTخب کنترل رو ببرین ب ...

آخه حال نداریم😁😁😁

کنار تلوزیون دکمه داره ها واشه تعویض کانال

خخخخ میدونم دکمه داره. کی بره تا کنار تلوزیون؟؟😥

اره والا ی ساعته مثلا شروع شده یا تبلیغه یا علیخانی حرف میزنه وسطشم حلال احمر و اخبار😐

😂چیزی نشون نداده که هنوز؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

همین گاجمون مونده بود فقط😑