hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 عنوان بیایین لطفا:((( 28 بازدید | 3 پست به دوست پسرم دروغ گفتم🤭🥴حالا داره هی سوال پیچ میکنه🤦🏻♀️🤦🏻♀️🥴گفتم با موتور تصادف کردم 🙄موتوریه بیشتر آسیب دیده🤕یکی نیس بگه تو نمیتونی دروغ بگی بتمرگ آروم اخه😑 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍 1398/05/28 | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 میشه موتوری بیشتر. آسیب ببینه من فقط بیفتم😕 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 وای حالا بگه کجات زخمو زیلی شده من چیییی بگممممم😵😵😵 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 بچه هاااااا چیکار کنم الان😬😬😬 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍