2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو تو همه مانتو فروشی اش میشه پیدا کرد

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
قیمتش چند؟؟

راستش این یه مقداربالاست نسبت به بقیه کارها،البته به نظرم از مغازه خیلی مناسب تره به نسبت نوع کار

مانتو کتی بلند محرم💟

✴️جنس:کرپ کریشه عالی😍

✴️۳۶تا۴۴فری سایز😍

✴️تنخور و کیفیت بی نظیر😍

قیمت مانتو 145

منم جدیدا یه مانتو گرفتم ولی حس میکنم گرونه ۲۵۶ شد

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
فقط خرید اینترنتی دارید کجایید ؟؟هزینه پستش؟؟

بله عزیزم فقط فروش اینترنتی دارم

مستقیم ازتولیدی ارسال میشه درب منزل

هزینه پست اجناس۱۲غیر روسری که ۸ هست

دوست دارین بیاین خصوصی آدرس پیج رو بدم همه ی کارامو ببینید

قیمتاروببینید متوجه میشیدکارا چقدرمناسبه