2777
2789

سلام من تو کلینیک رنسانس کاشت مو انجام دادم و خیلی راضی بودم حتی فیلم نظرمم تو پیجشون گذاشتند
وظیفه خودم دونستم که اگر دنبال کلینیک خوب برای کاشت مو هستید حتما کلینیک رنسانس و انتخاب کنید

https://www.instagram.com/p/B2jdikknvgc/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نظرت روی کاشت مو مشهد هست یا کاشت مو تهران؟من دارم دنبال کلینیک کاشت مو خوب میگردم میگن بهترین کلینیک کاشت مو در تهران و کلینیک کاشت مو مشهد فرقش زیاده...عرب ها میگن زراعة الشعر ..و زراعة الشعر في المشهد ....اونم تو نت سرچ کنی درباره جاهای خوب گفته.

همسر من کاشت مو کردن 8 سال پیش. الان اتفاقی دیدم اینجا درباره کاشت مو دکتر حرف شد. دلم نیومد نگم.

ما خیلی دنبال یه جای معتبر بودیم برای کاشت که واقعاً طبیعی بودن کار برامون حرف اول رو میزد.
یکی از دوستان ما از خارج کشور در اون تایم اومدن و پیش دکتر نیلفروش زاده موهاشون رو کاشتن که طبق گفته خودشون آوازه دکتر خارج از ایران هم پبچیده بین همه. و انقدر عالی شده بود که باز دو نفر دیگشون اومدن ایران و کشات کردن.

ما انقدر سوپرایز شدیم که بدون هیچ تردیدی با همسرم برای مشاره رفتیم کلینیکشون.
و خدارو شکر که با نتیجه کار عالی مواجه شدیم. واقعا درسته که این همه از ایشون داخل و خارج از ایران تعریف میکنن. ما تازه بعدم متوجه شدیم که کاشت مو خیلی از هنرمندان رو ایشون انجام دادن. مثل اقای احسان علیخانی. کریم باقری .. دانیال عبادی...

اینستاشونم که پر از نمونه کارای مختلفه.
https://www.instagram.com/nilforoushzadeh.clinic/

دوست داشتم کمکی کرده باشم

همسر من کاشت مو کردن 8 سال پیش. الان اتفاقی دیدم اینجا درباره کاشت مو دکتر حرف شد. دلم نیومد نگم. م ...

شمااینو همه ی تاپیک ها گفتین چراتبلیغ میکنید مردمو اسیر میخواید تبلیغ کنید راحت بگید تبلیغه مسخره بازی درمیارید

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

من تو شهرک غرب از قدیم یه جا رو میناسم که وقتی هیچ جا کاشت مو نبود اینا انجم میدادن، اسمش کلینیک گلبانه، الانم من برای کاشت ابرو رفتم واقعا کارشون عالیه و با اینکه از خیلی وقته همین طرفان ولی همه چیشون به روزه و با متدهای جدید

عزیزم برای کاشت مو برو به نظر من یه جایی که مطمئن باشی همه تجهیزات رو داره 

شوهر منم انجام داده تو کلینیک تهران نوین 

من هرچی بگم چقدر خوبه اونجا کم گفتم 

یکی از دوستامون اینجارو به ما معرفی کرد

از همه لحاظ عالیه تمیزی، دکتراش، تجهیزاتش .... همه چی

عزیزم من یه متخصص خیلی خوب برای کاشت مو میشناسم به اسم دکتر یلدا عطارزاده 

خیلی دکتر خوب و باسواد و کار بلدی هستن خیلی ام خوش برخوردن و خوبی ایشون اینکه همه نکات مهم رو تو همون جلسات کاشت به ادم میگه و مثل یه سری از پزشکا که متاسفانه دریغ میکنن نیستن واقعا کارشون حرف نداره 

من همسرم پیش ایشون کاشت مو انجام داده خیلی راضی هستش