2821
2789
عنوان

مهم بیاییییییییین

108 بازدید | 14 پست

دوستان  بنظرتون   زن پسرعمو  شوهرمو دعوت کنم برای پا گشا یان اخه اون  زودتر از من عروسی کرد یک ماه فقط دیر تر اومد تو خونش من  اردیبهشت  اخه ی بار ک شوهر بود رو دعوت کردم    دلم میخواد یکم استراحت کنم بنظرتون من باید اول اونو دعوت کنم 

بستگی به روابطتون داره من باشم دعوت نمیکنم کلا روابطم محدوده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من وقتی دوسه ماه بودکه عقدبودم،زن پسرعموی شوهرم مارو بردخونشون مهمون،مادرشوهرمم چون میونش بااوناخوب نیس نمیذاشت بریم

به شوهرم اس دادکه برگردید خونه چرا رفتین اونجا😐

اون بیچاره هاهم داشتن خودکشی میکردن خخخ خوشحال بودن ک رفته بودیم خونشون،کلی زحمت کشیدن همه چی اماده کردن باهم،شبم گفتن عمرا بذاریم برید،گفتن تانصف شب بازی میکنیم بعدمیخابیم فردابعدصبحونه برید🙄

مادرشوهرمم بیشعور کوفتمون کرد،پدرشوهرمو انداخته بودبه جونمون نذاشتن راحت بشینیم اخرشم ازحرصم هیچی نخوردم ب شوهرم گفتم پاشوبریم

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
برا پاگشا شوهرم میگ منم زورم میاد  

منم دخترعموی خودم عروسی کرده از من دوماه زودتر اما دعوتش نکردم 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
برا پاگشا شوهرم میگ منم زورم میاد  

شوهرت عین پسرعموی شوهرمنه پس،،اونا باهم صمیمی هستن دوس داره دعوتشون کنه خونش،کاریش نداشته باش نزن توذوقش یکم خسته میشی ولی ب خوشحال کردن همسرت می ارزه،دعوتشون کن مگه چن نفر دونفر بیشترکه نیستن عزیزم

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

ب نظرم نیاز نیست چون الان با این وضعیت اقتصادی همه چی شده خانوادگی و چهارچوب خانواده واقوام درجه یک..

بعد اونا زودتر از شما ازدواج کردن پس براشما تازه عروس دوناد حساب نمیشن شما تازه ترین😂

حرفت درست بود مرسی عزیزم

باورکن من تازه عروسی کردم ولی به ندرت خونم خالی ازمهمون شده،شوهرم از رفیق بازی متنفره ولی فامیل دوسته🙂والا تقریبا همه اونایی ک شوهرم باهاشون صمیمیه دعوت کردم واس اینکه عشقم خوش باشه 

باورکن من تازه عروسی کردم ولی به ندرت خونم خالی ازمهمون شده،شوهرم از رفیق بازی متنفره ولی فامیل دوست ...

بخدا منم تو این سه ماه    مهمونا زیادی داشتم ناراضی نیستم اما خب نمیدونم چرا سر این اینطورم

2823
2791
2779
2792