2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه، آره من مارولس میس میزل رو پاییز تموم کردم ولی اورنج بین همه ی سریالهایی که تا الان دیدم بیشتر دوست داشتم. توی زندان زنان فدرالی تو آمریکا است. فصل اول اقتباسی از یه رمان اتوبیوگرافیه که یه زنی بر اساس تجربه ش توی زندان نوشته. بقیه فصل ها رو خود نویسنده های سریال نوشته اند و فوق العاده. خرده داستان هایی که از گذشته همه ی زندانی ها می بینه. فرق یه سیاه پوست با سفید توی جامعه و بعضا زندان. وضعیت مهاجرها. فرق دولت جمهوری خواه با دموکرات.

خواستم دانلود کنم به نظر جالب نیومد Dark و stranger things عالی بودن از نتفلیکس

و البته کاملا با استرنجر ثینگس فرق داره. من استرنجر رو هم دوست دارم ولی دو جهان متفاوتن اورنج و استرنجر.

و البته کاملا با استرنجر ثینگس فرق داره. من استرنجر رو هم دوست دارم ولی دو جهان متفاوتن اورنج و استر ...

ژانرش چیه؟ حوصلم سر رفت هیجانی نبود

حتما دارک رو ببین به نظرم بهترین سریال نتفلیکسه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
ژانرش چیه؟ حوصلم سر رفت هیجانی نبود حتما دارک رو ببین به نظرم بهترین سریال نتفلیکسه

ببین نسبتا کمدی و اپیزودیک. دارک رو هم می بینم اتفاقا این روزها فقط ژاتر وحشت و ساینس فیکشن می بینم.

ببین نسبتا کمدی و اپیزودیک. دارک رو هم می بینم اتفاقا این روزها فقط ژاتر وحشت و ساینس فیکشن می بینم.

تو ژانر فیکشن سریال چی دیدی؟ وست ورد هم قشنگه ولی بازم میگم دارک بهترینه

تو ژانر فیکشن سریال چی دیدی؟ وست ورد هم قشنگه ولی بازم میگم دارک بهترینه

وست ورلد، بلک میرر اینا سریاله. و اگه هندمید تیلز رو هم ساینس فیکشن به حساب آورد.

ژانر وحشت بیتس متل رو تازه تموم کردم.

ولی فیلم بیشتر دیدم توی این ژانر.

وست ورلد، بلک میرر اینا سریاله. و اگه هندمید تیلز رو هم ساینس فیکشن به حساب آورد. ژانر وحشت بیتس مت ...

تمام فیلمای فیکشنو دیدم آخه😶

بلک میرر رو ندیدم ولی