aysalnaazari مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 عنوان خطرناکه؟ 93 بازدید | 7 پست سلام بچه ها من ذخیره اهنم کمه ( تو ازمایش بهش میگین فریتین) (کمبود اهن با کمبود ذخیره اهن فرق داره یکم ینی سخت تر جبران میشه)یه قرص خوب معرفی کنین ؟ یا اگه میدونین بگین چیکار کنم؟ من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی... 1398/05/28 | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آ۶۴ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1172 نگران نباش عزیزم منم ذخیره ی آهنم کمه.دکتر برام دارو نوشته ولی هنوز نگرفتم وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
aysalnaazari مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 نگران نباش عزیزم منم ذخیره ی آهنم کمه.دکتر برام دارو نوشته ولی هنوز نگرفتم اااا مرسی عزیزم میدونی چی نوشتن؟همینجا به من گفتن که ی قرص اهنه اسمش فرا مکسه اونو بخورم ولی دکتر نرفتم هنوز من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
آ۶۴ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1172 بعد از غذا تا دو ساعت چایی و قهوه و نسکافه نخور.عدس زیاد بپز بخور وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
آ۶۴ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1172 اااا مرسی عزیزم میدونی چی نوشتن؟ همینجا به من گفتن که ی قرص اهنه اسمش فرا مکسه اونو بخورم ولی دکتر ... نه متاسفانه نمیدونم چی نوشته دارو رو بگیرم میام توی همین تایپیک بهت میگم وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
آ۶۴ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1172 ولی حتما دکتر برو که داروی مناسب بهت بده وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
aysalnaazari مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 نه متاسفانه نمیدونم چی نوشته دارو رو بگیرم میام توی همین تایپیک بهت میگم مرسی عزیزه دلم من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
آ۶۴ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1172 شیره ی انگور هم خیلی خوبه وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷