rahataji مدیر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 474 عنوان رل یا سینگل؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 33 پست میخوام تعداد سینگلای نی نی سایت رو بدونم تعداد رای : 46 نظرسنجی رل هستید یا سینگل رل 3 6% سینگل 25 54% ازدواج کردم 16 34% نامزد دارم 2 4% تو بگو طلاس وقتی ازچشمم افتاد قاطی آشغالاس 1398/05/28 | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 یعنی دوست پسر اهان😁 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
rahataji مدیر استارتر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 474 اون یه نفری که تو رلی بیا خودتو لو بده😂 خودم تو بگو طلاس وقتی ازچشمم افتاد قاطی آشغالاس
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 با تو نبودم می دونم گلم شوخی کردم😁 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
sheil عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 منم سینگلمازدواجیم شدید عین ارسطو😄😄😄😄 شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
denizzz93 عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 4710 خدایی رل خوب نیس..پسرا تنوع طلبن رل بشی نمیگیرنت.بخاطرهمین من تااخر عمرم سینگل میمونم یا ازدواج میکنم.
rahataji مدیر استارتر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 474 اهان😁 حالا کدومی ؟ تو بگو طلاس وقتی ازچشمم افتاد قاطی آشغالاس
شکلاتی۲ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 8436 خدایی رل خوب نیس..پسرا تنوع طلبن رل بشی نمیگیرنت.بخاطرهمین من تااخر عمرم سینگل میمونم یا ازدواج میکن ... آفرین. منم خیلی
sohaylkhan عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 627 پرچممون ک بالاااااس😂😂👏👏👏👏 نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز دانش آموزان عالم راهمه دانا کند ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند
rahataji مدیر استارتر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 474 پرچممون ک بالاااااس😂😂👏👏👏👏 سینگل؟ تو بگو طلاس وقتی ازچشمم افتاد قاطی آشغالاس
sohaylkhan عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 627 سینگل؟ ارع نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز دانش آموزان عالم راهمه دانا کند ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند
rahataji مدیر استارتر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 474 فک کنم جمع کنم برم همه سینگل؟اینهمه کفتر عاشق توخیابون فقط منم؟؟؟؟ تو بگو طلاس وقتی ازچشمم افتاد قاطی آشغالاس
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 حالا کدومی ؟ متاهل میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞