2777
2789
عنوان

صرفا جهت درد دل

85 بازدید | 7 پست

من امروز واكسن بچمو زدم اما چند ماهه مامان بابام باهام قطع رابطن.پيش خودم گفتم شايد امروز زنگ بزنن حال بچمو يا تولدشو تبريك بگن اما عييين خيالشونم ني تنها نوشونه.خيييلي ناراحتم چيكار كنم بنظرتون دلم اروم بشه يكم خواهريا😔😢دلم شكسته💔

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

عزیزم ناراحت نباش توزنگ بزن نزارطولانی بشه قهر

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خودت زنگ بزن وبه بهانه عید وتولدکوچولوی نازت باهم آشتی کنید

مگه چقدر عمرداریم که اینهمه مدتش رو با پدرومادرمون قهرباشیم خدای نکرده نذار حسرت به دلت بمونه که چرازودتر آشتی نکردی

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤