nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 عنوان کیا از جواهر بازار خریدکردن 1395 بازدید | 7 پست سلامخانما برنامه جواهر بازار داریدراضی بودیدسفارش دادید تا حالا اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه 1398/05/28 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahnane عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 2686 سلام،شما خرید کردید؟ چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 سلام،شما خرید کردید؟ سلام بله یه دستبند گرفتم خیلی کیفیتش خوب بود منکه دوست داشتم همون چیزی بود که میخاستم اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 سلام،شما خرید کردید؟ شما چی میخای خرید کنی اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
mahnane عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 2686 شما چی میخای خرید کنی سلام،ممنون که جواب دادی آخه تاپیکت از پارسال بود.میخوام یه سنگ عقیق آبی سفارش بدم،اگه خوب بود کارشون حلقه هاشونم چشممو گرفته خیلی خوشکلن قیمتاشونم مناسبه اون حلقه ها که تمامش سنگه . چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 سلام،ممنون که جواب دادی آخه تاپیکت از پارسال بود.میخوام یه سنگ عقیق آبی سفارش بدم،اگه خوب بود کارشون ... خواهش میکنم ببین کیفیت کاراشون خوبه منم راضی بودم موفق باشید اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
هیوا_66 عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 60 سلام من کارمند جواهربازار هستم . خیالتون راحت باشه . خیلی حرفه ای رفتار میشه تو جواهربازار. محصولی که میخواد ثبت بشه حتما چک میشه . اصالت کیفیت و اینا کارمند سایت جواهربازار هستم https://www.javaherbazar.com * سایت تخصصی نقره ، سنگ قیمتی و تسبیح و حرز امام جواد دست نویس * اگر سوالی داشتین من در خدمتم
نانازخانومم عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 4836 سلام من کارمند جواهربازار هستم . خیالتون راحت باشه . خیلی حرفه ای رفتار میشه تو جواهربازار. مح ... فقط خیلی گرونه نسبت به جاهای دیگه دستبند مون استون اصل تو یه پیجی دیدم ۶۰۰ میدادن تو جواهر بازار ۱میلیون و پنجاه ... هر دوشونم اصل چرا اینطوریه؟