سوشیانت۴۴ مدیر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 2159 عنوان مشهد یا | مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 36 پست سلام ما چند روز دیگه میخوایم بریم مشهد میشه جاهای دیدنی و اینا رو بگین و اینکه سوغاتی از کجا بخرم که قیمتاش هم مناسب باشه ? 1398/05/28 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 برای لباس منگو آرمیتاژ خورشید پاژ پروما کیان سنتر خوبه تفریحی کوهسرم برو من همه اش اونجا ام 😂🤦🏼♀️ _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 زیست خاورم خوبه برو احمد اباد ام خوب برای خرید 😁 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
سوشیانت۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 2159 تفریح برو طرقبه زشک جاغرق مایون شاندیز برای سوغاتی ام چی مد نظرت کجا برم?ببخشید متوجه نشدم
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 کجا برم?ببخشید متوجه نشدم همه این مکان ها تفریحی عزیزم طبیعت همشون 😁برای خریدم چه چیزی مد نظرت؟ _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
سوشیانت۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 2159 همه این مکان ها تفریحی عزیزم طبیعت همشون 😁برای خریدم چه چیزی مد نظرت؟ زعفرون و نبات و لباس برا بچه ها هم اسباب بازی
seyedemahla عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1968 مشهدهمه جاش دیدنیه ازموزه آستان قدس گرفته تاباغ نادری تافردوسی کوهسنگی، یاسرباسر،چالیدره، کوهسنگی،باغ پرندگان،طرقبه سوغات اطراف حرم وبازارسپادوالماس شرق
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 زعفرون و نبات و لباس برا بچه ها هم اسباب بازی زعفران و نبات من خودم زعفران که زمین داریم اما از سمت حرم نخر چون الکی بهت میندازن😑لباس و اسباب بازی پاساژ زیست خاور و خورشید خوبن _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
سوشیانت۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 2159 زعفران و نبات من خودم زعفران که زمین داریم اما از سمت حرم نخر چون الکی بهت میندازن😑لباس و اسباب باز ... مرسی عزیزم 😘😘
هندوانه16660 عضویت: 1393/01/18 تعداد پست: 6739 مشهدهمه جاش دیدنیه ازموزه آستان قدس گرفته تاباغ نادری تافردوسی کوهسنگی، یاسرباسر،چالیدره، کوه ... یاسر ناصر یک امامزاده تو طرقبست
anahita92 عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 1964 باغ مینیاتوری تو مجیدیهباغ گیاهشناسی بلوار فرودگاهچالیدرهخانه ملک و داروغه یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
seyedemahla عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1968 یاسر ناصر یک امامزاده تو طرقبست باورکن من همیشه ميگم باسر شوهرم ميگه نگاه ناصر ميگم اشتباه زدن اسمشو من بهترمیدونم یااونا
سوشیانت۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 2159 ما که دفعه پیش فقط بازار رضا و حرم و مسجد گوهر شاد و اون باغ وحشه که اسمش یادم نیس رفتیم با موج های آبی