2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم😍😍

340 بازدید | 25 پست

خانوما این دو اسم یکیش تقریبا مذهبیه و یکیش ایرانیه،به خاطر همین شاید خوب نباشه توی یه نظرسنجی کنار هم باشن ،شما لطفا نظر واقعیتون رو بدید ،مرسی

تعداد رای : 34
نظرسنجی
پارسا
22
64%
مهدیار
12
35%
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

هردو اسم مذهبی هستند

هردو زیبان

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3134593&slug=ختم-یا-علی-تا-روز-عید-غدیر&postId=101604561

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هردو اسم مذهبی هستند هردو زیبان https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3134593& ...

پارسا مذهبی نیس ایرانیه ،معنیش میشه پرهیزگار شاید به خاطر این بشه گفت مذهبی

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
پارسا مذهبی نیس ایرانیه ،معنیش میشه پرهیزگار شاید به خاطر این بشه گفت مذهبی

میدونم ایرانیه ولی خب مذهبیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

هردوتااسم خوبه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
هردوتااسم خوبه

جدی ؟ دیروز اسم پارسا و چن تای دیگه بود زیاد کسی از اسم پارسا تعریف نکرد ،منم فک کردم اسم قشنگی نیس

جدی ؟ دیروز اسم پارسا و چن تای دیگه بود زیاد کسی از اسم پارسا تعریف نکرد ،منم فک کردم اسم قشنگی نیس

نه گلم  عالی بخوای مذهبیشم کنی بزار محمدپارسا، یاامیرپارسا

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نه گلم  عالی بخوای مذهبیشم کنی بزار محمدپارسا، یاامیرپارسا

همسرمم میگه ولی من پارسا تک رو بیشتر دوس دارم