منم شش هفتمه..خیلی درد کمر و پریودی و درد پا دارم..همش میترسیدم خارج رحمی باشه که انقدر درد دارم..اول صبحی رفتم با یه ماما مشورت کردم که برم سونوگرافی..گفت الان قلب تشکیل نشده..بری هم بیفایده هست
خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
منم شش هفتمه..خیلی درد کمر و پریودی و درد پا دارم..همش میترسیدم خارج رحمی باشه که انقدر درد دارم..او ...
بزارید یکم بگذره بعد برید این استرس ها واسه اوایل بارداری عادیه هر ادم بارداری استرس خارج رحمی و خدای نکرده سقط و ووو.... کلی چیزای دیگه رو داره منکه مردم تا اینجا رسیدم تو هر دوره خاصی ام میگفتم وای نکنه اینجوری شه اونجوری شه زیاد استرس به خودت وارد نکن
بزارید یکم بگذره بعد برید این استرس ها واسه اوایل بارداری عادیه هر ادم بارداری استرس خارج رحمی و خدا ...
دردم زیاده عزیز دلم....دیروز رفتم دکتر بهم دوفاستون داد..گفتن شیاف پیدا نمیشه..از دیروز دراز کشیدم و از جام تکون نخوردم..ولی این دردای لعنتی بیچارم کردن
خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹