2777
2789
عنوان

باید چیکار کنم؟

169 بازدید | 13 پست

سلام من دو ساله ازدواج کردم و همسرم به تمام کارهای من خرده میگیره.

موهام بلند بود میگفت کوتاه کن.

صاف بود گفت فر کن.

ارایش میکنم میگه چرا ارایش میکنی.

نمیکنم میگه پرا ارایش نمیکنی نمیخوام باهام جایی بیای.

موهام رو کوتاه کردم میگه چرا کوتاه کردی زشت شدی.

اون اوایل خیلی عاشق هم بودیم و کلا با عشق ازدواج کردیم اما الان... واقعا اذیتم میکنه. 

من راجب این قضایا با خانوادم حرف نمیزنم و خجالت میکشم چون خودم اسرار داشتم به ازدواج... اما حالا امروز دیگه صبرم تموم شده. حتی الان خونه هم نیومده... من باید چیکار کنم؟ 

لطفا بگید بهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقت بی محلی کن در عین محبت و دلبری

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

حالا همسره من خوبه؟؟ کلا میگه هر چی خودت دوس داری خانوم هر حا خودت دوس داری خانوم هرکدوم خودت میخوای خانوم اگه میخوای بری برو اگه میخوای بمونی بمون اگه راحتی اره اکه دوس نداری نه هیچ نظریم نمیده عین ماست تازه ازش ماریم بخوای میکه چشم ولی دریغ از انجام دوساال میکشه نا به لامپ ببنده اینم بگم از این ساکتا نیس خیلیم زبون درازو پرروعه فقط سره من خاموش میشه انگار

میشه ی توضیح ریییز در این باره بدی محبت و دلبری در عین بی محلی چجوری میشه دقیقا؟؟!؟!؟

غذای مورد علاقش ، لباس مورد علاقش، مهمونی مورد علاقش ... رابطه مورد علاقش ....

اما وقتی گفت موی بلند با موی کوتاه براش عشوه بیای تا بدونه اون خوبه..‌

وقتی گفت فلان چیز و بپوش حیلی مهربون بگی عزیزم بنظر خودم این بهتره چون خودم میدونم بهتر (بی محلی) در اخرم بوسه رو لباش و ب کار خودت ادامه بدی ... بی محلی همراه با دلبری 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️