2777
2789
اسکیزوفرنی که متاسفانه بیماریه سختیه چون ارتباط فرد با واقعیت قطع میشه مانیک دپرسیو ارتباط با واقعی ...

بعضی وقتها صورتش زیرچشم هاش سیاه میشه وقتی هم که حالش خوب میشه رنگ پوست صورتش روشن میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم دیگه فرد پرانرژی و پرحرف میشه،هم زمان توهمم داره

اوایل بیماریش اینجوری بود زمانی که من بچه بودم اما الان کمتر حرف میزنه دکترش قبلاً گفته بود به خاطر تربیتش است بد تربیت شده

واقعا؟

فقط اینو بهتون بگم ک بیخودی از برادرتون بخاطر این حرفا فاصله نگیرید! شخص اسکیزوفرنی درسته ک درمان نداره بیماریش اما قابل کنترله و با دارو و تراپی کاملا تحت کنترل درمیاد و اصلا خطرناک نیست درون صورت 

بله

بدبینه کاری برا خودش انجام نمی‌ده از دیگران انتظار داره در توسعه سالی چند بار هم وسیله می‌شکنه اماتاحالا ندیدم و نشنیدم از موجود خیالی حرف بزنه اما هذیان وچرت پرت زیاد می‌گفت تو دفترشان می‌نویسه اسم فوتبالیست ها را اتاقش شلوغه پر عکسهای بازیگران که چسبانده همش می‌گفت تنهایم گفتم وقتا را پرکن برو کلاس خطاطی چون خیلی چرندیات می‌نوشت دیدم به نوشتن علاقه داره اومدم بهش زبان انگلیسی یاد بدم دیدم کشش ندار قبلاً ها علاقه داشت