2777
2789
مطب ندارم عزیزم فقط یه مدت به خاطر درسم بیمارستان بودم دارم فوقمو می گیرم

تو پرونده معافی خدمتش اختلال خلقی مانیک دپرسیو تشخیص دادن اما الان گفتن اسکیزوفرنی حاد یعنی چی ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو پرونده معافی خدمتش اختلال خلقی مانیک دپرسیو تشخیص دادن اما الان گفتن اسکیزوفرنی حاد یعنی چی ؟

اختلال مانیک هم یسری ویژگی های اسکیزوفرنی رو داره ولی بهتر از اونه

کدوم بیمارستان این تشخیص و داده؟کدوم شهرید؟

طفلک خیلی سخته ولی بیماری روانی ام مث بیمار جسمانیه دیگه ممکنه هرکسی رو گرفتار کنه سعی کنید باهاش ...

پدر و مادرم خیلی با هم جدا داشتم و متاسفانه بچه ها قربانی شدن مامانم همیشه به بابام می‌گفت دارم قاتل تربیت میکنم انتقامم را از تو بگیره بابام هم مامانم را خیلی مسخره میکرد

پدر و مادرم خیلی با هم جدا داشتم و متاسفانه بچه ها قربانی شدن مامانم همیشه به بابام می‌گفت دارم قاتل ...

عزیزم😢تو شرایط سختی بزرگ شده،این شرایطم کم تاثیر گذار نبوده

شاید اگه شرایط بهتری داشت این ژن بارز نمی شد

اختلال مانیک هم یسری ویژگی های اسکیزوفرنی رو داره ولی بهتر از اونه کدوم بیمارستان این تشخیص و داده؟ ...

بیماریش اسکیزوفرنی حاد تشخیص داده شده قبلاً هم که اختلال خلقی مانیک دپرسیو بوده کجاهاش شبیه همه می‌تونه خطرناک باشه

تهران بیمارستان نواب صفوی

نمی دونم چی بگم

یه اختلای هست مانیک با علایم سایکوتیک

که هم علایم مانیامثل پر حرفی و پرانرژی بودن و داره هم علایم اسکیزوفرنی مثلا توهم

شاید این اختلالو دارن!

کاش چن جای دیگه م می بردید که مطمئن شید اسکیزوفرنی خالصه

بیماریش اسکیزوفرنی حاد تشخیص داده شده قبلاً هم که اختلال خلقی مانیک دپرسیو بوده کجاهاش شبیه همه می‌ت ...

اسکیزوفرنی که متاسفانه بیماریه سختیه چون ارتباط فرد با واقعیت قطع میشه

مانیک دپرسیو ارتباط با واقعیت باقی می مونه ولی فرد دوره هایی از پرانرژی بودن و افسردگی رو تجربه می کنه

من رفتم خونه دوستم تنها بودیم درس بخونیم هی دیددم میره تو اتاق صحبت میکنه میاد گفتم کسی خونتونه گفت آره دوستامن میخوای ببینیشون رفتیم تو اتاق هیچکی نبود یکی یکی معرفیشون کرد گفتم من برم مامانم گفته زود بیا خلاصه از توهماتش خداحافظی گرفتم و الفرار بعد فهمیدم اسکیزوفرنیه حاده البته این خاطره رو دوستم گفت من نقل قول کردم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕