2821
2789
من از دور دریا ببینم فک میکنم خفه میشم یا سوار قایق نمیشم

من دریای اروم تو روز رو دوست دارم 

از هرنوع آب پرحجمی تو تاریکی بیزارم😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای توروخدا نگو اینو🙁 واقعا؟

نمیدونم والا خودمم خیلی میترسم ولی فکر کنم درست میگه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
کی تجربه نزدیک به مرگ داشته؟ اونا که تو کما بودن؟

به علت خونریزی شدید من یک روز بیهوش بودم.

لحظه ای که جریان خون پرفشار و داغ رو احساس کردم.بیهوش شدم .نور شدید

خیلی حس خوبی بود 

گفتم آخیش راحت شدم

اما وقتی بهوش اومدم با خودم گفتم کاش میشد به همون حالت برگردم.

من کلا فوبیای تاریکی دارم

عزیزم حتما با یه روانشناس صحبت کن 

اگر هم دوست داری یه توضیح کامل و شرح حال بنویس تو کلینیک سایت مشکلت رو بگو کارشناسا خیلی خوب راهنماییت میکنن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خوابی که هیچوقت قرار نیست بیدار شی😞 خوابی که از عزیزات جدات میکنه

آره خوب ولی در عوض اونجا کنار یه عزیزتری هستم به اسم خدا🌹 مرگ مثل وقتی هست که یک کرم ابریشم پیله اش را میشکافه و تبدیل شده به یه پروانه خوشگل که دیگه لازم نیست بخزه روی شاخه ها، دیگه لازم نیست برگ بجوه، حالا دیگه بال داره می تونه از این گل به اون گل بره، منم بعد از مرگم همونطور که اون پروانه بدن کرمی خودش را دیگه لازم نداره، منم بدنم را لازم ندارم و تبدیل میشم به یه موجود بی مکان و زمان 😊💐

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
چجوری بود؟🙁

پستم رو تکمیل کردم.من با دعای پدرم و توسل اونها به ائمه زندم وگرنه .....

اون لحظه که داشتم بیهوش میشدم دیدم بقیه دارن جیغ میزنن

با خودم گفتم من که الان حالم خیلی بهتره ،  اینا چرا جیغ میزنن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز