2821
2789

من اصلللللاااااااا  از مرگ نمیترسیدم وقتی مجرد بودم وقتی متاهل شدم بازم نترسیدم اما الان مادر شدم خیلی میترسم هرشب موقع خواب به خدا میگم فردا هم بازم صورت بچمو میبینم...😭😭😭😭حس بدی دارم میشه برام ی صلوات بفرستید 😭😭😭😭

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از مرگ نمی‌ترسم  از حس خفه شدن تو آب، یا کلا هر نوع احساس خفگی که نتونم نفس بکشم می‌ترسم...

وای منم. از خفگی تو آب . همین ترس شدید باعث شد هیچوقت شنا یاد نگیرم حتی کلاس هم رفتم. وقتی پاساژایی میریم که پارکینگش طبقات منفی هست ترس میاد سراغم احساس خفگی میکنم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

دایی بابام طلبه هست میگه هرچقد بیشتر بنرسی وبهش فک کنی زودتر میاد سراغت

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
وای منم. از خفگی تو آب . همین ترس شدید باعث شد هیچوقت شنا یاد نگیرم حتی کلاس هم رفتم. وقتی پاساژایی ...

من کلاس شنا میرم 

از اب بچه بودم میترسیدم 

چون ی بار ناخواسته افتادم تو اب 

عمقش کم بود ولی من ککچولو بودم ترس شدید داشتم 

ولی الان راحت میرم چهارمتری

وای منم. از خفگی تو آب . همین ترس شدید باعث شد هیچوقت شنا یاد نگیرم حتی کلاس هم رفتم. وقتی پاساژایی ...

منم از آب با حجم زیاد می‌ترسم 

اگر بهم بگن ترسو تعریف کن 

از اقیانوس طوفانی تو شب میگم😣😣😣😣😣

از آسانسور بیزارم 

سوار نمیشم مگر در موارد خیلی خاص 

تمام مدت هم که سوارم ذکر میگم چشمام بسته‌ست   

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

خیلییی میترسم و خیلییی امید به زندگی دارم....ولی بعضی وقتا دقیقا برعکس با خودم میگم ای کاشکی همین الان زندگیم تموم بشه و یه زندگی بهتری از دست بعضی آدما پیدا کنم.....با هر سبک دیگه ای توی هر کهکشان یا هر جای دیگه ای.....ولی یکی از بزرگترین هدفام که میدونم غیرممکن هست اینه که بیشتر از 100 سال عمر کنم

هنوز زنده ام و نفس میکشم!