2789
عنوان

شیر دوش، کمممک

42 بازدید | 6 پست

سلام پسر من اصلا سینه نمیگیره و مجبور شدم بهش شیر خشک بدم و شیر خودمم بدوشم تو شیشه بهش بدم

بخاطر همین شیرم داره خشک میشه 

شنیدم میگن شیردوش برقی نمیزاره شیر خشک بشه اگه تاثیر داره برم بگیرم 

کیا تجریه دارن؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

اووووف. بچه منم نمیگرفت. ولی من شنیدم هیییچ چیز مثل مکیدن نوزاد غدد شیری رو تحریک نمیکنه حتی شیردوش برقی... تازه دردسر داره! همش دوشیدن!! سخته! سعی کن وادارش کنی از سینه بخوره....مراکز بهداشت بری مشاوره شیردهی میدن بعضا

اووووف. بچه منم نمیگرفت. ولی من شنیدم هیییچ چیز مثل مکیدن نوزاد غدد شیری رو تحریک نمیکنه حتی شیردوش ...

نمیگیره خیلی لوس شده

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه من میدونی کی شیرخوردنش درست شد؟؟؟ 😞 هفت ماهگی!!😲 ولی شیرخشک ندادم بهش! هی میگرفت هی ول میکرد ...

من شیز خشک ندم ‌‌سبر نمیشه گناه داره

منم شنیدم بزرگ بشن خوب میشه ولی اینطوری ک پیش میره میترسم تا اون‌موقع خشک بشه یه راه میخام خشک نشه

نمیدونم چقدر دل این کار رو داشته باشی ولی خیلی از دکترها میگن بهش شیرخشک ندید که مجبور بشه سینه رو بخوره! آخه شیرخشک شیرین تره مزه ش که بره زیر زبونش دیگه شیر مادر رو به سختی میخوره