2777
2789
عنوان

خوشگلا بیان😐🔫

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 47 پست
سلام، شما همونی که یبار داشتیم بحث تعدد دوس پسرو میکردیم بودی؟،    

اونو یادم نیست ولی تاپیک امشبت بودم طلاق گرفتی خواستگار سابقت نیومده خواستگاری متعجب بودی 😐     ( نون سنگک و اینا 😉)

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اومدم یه سر بزنم‌به خوشگلا بگم‌کاری چیزی داشتین بگین😁

معلومه خوشتیپی هستی برا خودت😝😉😃

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اره یادم اومد، هیچی یارو دیگه به ما نگا نمیکنه، ما هم نون سنگگو خودمون خوردیم

جریان چیه؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

شنیدم یکی صدام زد😂

خوش اومدی خوش تیپ😂

چه خبرا خانواده خوبن؟

خوش اومدی خوش تیپ😂 چه خبرا خانواده خوبن؟

آهــــــــــــــ خدای من😂چه فرد مهربانی😂اینو همیشه مهران مدیری تو قهوه تلخ می گفت😂😂

خیلیام هستن از مغز فلجن ولی از کمر به پایین فعالیت گسترده ای دارن🔫😐😹✌
هیچی بابا، یکی از ما خوشش میومد، ما رفتیم عروسی کردیم و طلاق گرفتیم، حالا طرف دیگه به ما نگا هم نمیک ...

خاک بر سرش

میدونم چی میگی....😔😔😔

آهــــــــــــــ خدای من😂چه فرد مهربانی😂اینو همیشه مهران مدیری تو قهوه تلخ می گفت😂😂

موش بخوره زبون تو😂😂😂😂😁

موش بخوره زبون تو😂😂😂😂😁

آهـــــــــ خدای من 😂 ایا چوب را در دهانت فرو دهم ؟ به خاطر تهدید خوردن زبان من 😂 شرمو حیا بر تو باد😂

خیلیام هستن از مغز فلجن ولی از کمر به پایین فعالیت گسترده ای دارن🔫😐😹✌