2777
2789
عنوان

واکسن یه سالگی

95 بازدید | 15 پست

امروز واکسن یه سالگی دخترمو زدم اصن اذیت نشد تا حالا هم تب نداشته فقط گفتم قبل خواب استامینفون بدم شاید تو خواب تب کنه شیرخورد خوابید دیگه ندادم استامینفون.به نظرتون اشکال نداره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی نمیخواد.بگیر بخواب.اگه هم عوارض داشته یاشه سه یا چاهار روز بعد به صورت دون دون قرمز نشون میده.پسرمن اینطوری شد گفتن عوارض واکسنه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
به نظرت تا حالا تب نکرده امکان داره تب کنه؟

انشالا ک نمیکنه نگران نباش فقط تا صبح چک کن تند تند ساعت بذار خوابت نبره امشب و رد کنه ب امید خدا مشکلی پیش نمیاد

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪
اگه بعد چند روز بدنش و صورتش دونه های قرمز داد مال واکسنه نترسی خودشون محو میشن من نمیدونستم پسرمو ب ...

من بردم بهداشت منو فرستادن آزمایشگاه🤕گفتن احتمالا سرخجه هستش.گیجها خودشون واکسن زدن خودشون عوارضشو نمیدونستن.بردم دکترخودش گفت غلط کردن هیچی بارشون نیست.عوارض واکسنه 😞

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بعد دون دونا چند روز هستن؟

یک هفته.کل بدنش ریخته بود.اسهال خفیف هم داشت.کمی هم بی اشتها بود.

آخی عزیزم.خدا بچه هاتونو حفظ کنه😘😘😘

مرسی.ایشالله هیچیش نمیشه.کم پیش میاد اینجور بشه☺