2777
2789

آره یه خواستگار داشتم هم کلاسیم بود خود رو به در و دیوار زدم بهم برسیم اما بعد چند سال تلاش هردومون به این نتیجه رسیدیم که انگار نمیخواد درست بشه . از همون اولم میدونستم این ازدواج به صلاحم نیست ولی احساسم بر عقلم حاکم شده بود بعد بهم خوردن نامزدی پیش هرمشاوری میرفتم می گفتن خدا خیلی دوست داشته واسه چی عاشق همچین شخصیتی بودی

بله. من یه آقایی رو میخواستم اونم از من خوشش میومد ولی جور نمیشد بیاد خواستگاریم. بعد یه سال خیلی اتفاقی فهمیدم طرف اهل دوس دختر گرفتن و زن صیغه کردنه اولش از غصه تب کردم ولی بعد دیدم واقعا از سرم گذشته خطر و ولش کردم حتی ارزش نداشت باهاش خداحافظی کنم. بدون خدافظی ترکش کردم و خطمو شکستمو دیگه سراغشو نگرفتم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله. من یه آقایی رو میخواستم اونم از من خوشش میومد ولی جور نمیشد بیاد خواستگاریم. بعد یه سال خیلی ات ...

عجب واقعا حکمت خداست بعضی چیزا ولی ما انگار چشامونو بستیم بعدا میفهمیم

خوشبختی جوونا صلوات ☺
بله. من یه آقایی رو میخواستم اونم از من خوشش میومد ولی جور نمیشد بیاد خواستگاریم. بعد یه سال خیلی ات ...

منم بدون خداحافظی ولش کردم از بس خستم کرده بود با سکوت برای همیشه ازش دور شدم بعضی آدم ها حتی لیاقت خداحافظی گرم و صمیمانه هم ندارن

عجب واقعا حکمت خداست بعضی چیزا ولی ما انگار چشامونو بستیم بعدا میفهمیم

آره واقعا. اصلا جور نمیشد هیچ مدلی یبار تصادف سنگین میکرد. صاحب یه شهربازی سرپوشیده بود.یبار از اماکن رفتن محل کارش وسایلو غیر استاندارد تشخیص دادن باید 200_300 میلیون میداد وسایلو استاندارد کنه. یبار مادرش فوت کرد که کلی پول مراسمش شد و باید صبر میکردیم مدت عزاداری بگذره اصلا عجیب بود

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
آره واقعا. اصلا جور نمیشد هیچ مدلی یبار تصادف سنگین میکرد. صاحب یه شهربازی سرپوشیده بود.یبار از اماک ...

اینا رو راست میگف ادمی که اهل دوست دختر و صیغه باشه که نمیاد زن بگیره 😖

خوشبختی جوونا صلوات ☺
اینا رو راست میگف ادمی که اهل دوست دختر و صیغه باشه که نمیاد زن بگیره 😖

آره. خودم کارمندش بودم می دونستم. ولی خب یه روزایی دیر میومد سر کار 3-4 میومد بعد فهمیدم اون روزا صبحش با زنا و دخترای دیگه بوده. من بودم اومدن برای پلمپ وسایل شهربازی یا تصادف کرده بود ماشیننیاورده بود و سر و صورتش زخمی شده بود. من خبر داشتم از این چیزا. مادرش فوت کرد سیاه پوشید و چند روز نیومد و شریکاش میومدن