farges مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 21 پست امشب رفتیم خونه مادر شوهرم شوهرم منو انداخت اونجا رفت پیش دوستاش الانم اومد بوی گند مشروب میداد اومدیم خونه کلی با هم دعوا کردیم 😭😭 خیلی دلم گرفته احساس میکنم خیلی بدبخت و خرم. آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟ 1398/05/28 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farges مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 خانوادتون پشتتون هستن؟ مادرم دلشو خوش کرده به زندگی من دلم داره براش کباب میشه که نمیدونه دامادش چه لجنیه آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟
مهندس_رضا عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 13885 مادرم دلشو خوش کرده به زندگی من دلم داره براش کباب میشه که نمیدونه دامادش چه لجنیه از من به شما نصیحت این مرد زندگی نیست عمر و جوونی خودتون رو هدر ندین بعدا پشیمونی سودی نداره * با تشکر فراوان *
farges مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 از من به شما نصیحت این مرد زندگی نیست عمر و جوونی خودتون رو هدر ندین بعدا پشیمونی سودی نداره& ... بخدا نه خنگم نه مشکلی دارم خیلیم چهره خوب و اخلاق خوبی دارم ولی هیچی رو نمیفهمه فقط دنبال رفیق بازیه آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟
مهندس_رضا عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 13885 بخدا نه خنگم نه مشکلی دارم خیلیم چهره خوب و اخلاق خوبی دارم ولی هیچی رو نمیفهمه فقط دنبال رفیق بازیه ... من صادقانه نظرمو گفتم انتخاب با خودتون * با تشکر فراوان *
farges مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 دارم ازین میسوزم که انقد پاکم و درستم ولی این دقیقا برعکس منه بخدا رفیقای خودش بهم چشم دارن ولی دست رد به سینه همشون میزنم چون از خیانت متنفرم آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟
shargyaftab عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1056 دارم ازین میسوزم که انقد پاکم و درستم ولی این دقیقا برعکس منه بخدا رفیقای خودش بهم چشم دارن ولی دست ... نه عزیزم خیانت نکن،، چون به خودتم لطمه میزنی،، آگه میتونی جدا شو تا بچه نداری