2777
2789
عنوان

توروخدابگین تقصیر منه یا شوهرم 😥

477 بازدید | 44 پست

سلام.خیلی مورد داشتیم دعوا و...من این آخریو میگم .

قرار بود براچکاپ قبل بارداری آز اسپرم بدیم دکترگفت ۳تا۵روز نزدیکی نکنید .۵روز شد منتظر بودم که فرداش بره آزمایش بعش گفتم اماده شو که بریم گفت دیشب تخلیه ش کردم بیضه درد گرفتم و..منم هنگ کردم .شبش ساعت۱منو بیدار کرد براکاردیگه .بعد که میگمش خب چراخودموصدانکردی چرا خود...کردی میگه خواب بودی صدات نکردم .دعوامون شد میگه من همینم توهم برو خود....کن .

میگم خو اگه قرار بود اینجوری بشه چراازدواج کردیم .😥😥😐

تورو خدا دعا کنید یه پسر خوشکل وسالم بدنیا بیارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اوقات استوری اینترنت  گوشیشو دیدم فیلما مستحجن سرچ ودانلود کرده بود خب این یعنی سرد نیست .منو نمیخاد 

خیلی اوقات استوری اینترنت  گوشیشو دیدم فیلما مستحجن سرچ ودانلود کرده بود خب این یعنی سرد نیست . ...

قطعا دليلش نخاستن شمانيست،هزارويه دليل ديكه ميتونه داشته باشه

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
بیخیال بابا  شوهر منم میخواست آزمایش اسپرم بده همش تو خواب ارضا می‌شد  نمیدونم‌چه خوابای ...

عزیزم شوهر من شده ۲هفته هم سمتم نیامده .شوهر شما حتما عادت نداشته چند روز رابطه نباشه براهمین 

شاید تو رابطه کمبود احساس میکنه.شایدم مشکل اخلاقی داره.در هر صورت این یه بیماریه و از این دوحالت خارج نیست

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

😐😐😐😐😐😐😐حق با شماست 

اگه اون بچه دار شدن براش مهم نيس تو چرا اصرار داري؟

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
قطعا دليلش نخاستن شمانيست،هزارويه دليل ديكه ميتونه داشته باشه

چی مثلا .بخدا من هنو تازه عروسم هنوز پاگشاها تموم نشده .خیلی بده از الان اینجوری کنه

خو مسلمه که اون مقصره ولی بادعواکه چیزی درست نمیشه...اونم حتما قبلاهم اینکاروزیادکرده که حالا انقد بی حیاشده...بایه مشاورحتما صحبت کن باید آروم آروم ازسرش بندازی...بهشم بگو هروقت خواستی من آمادم همه جوره بی چون وچرا که حداقل دیگه بهانه نداشته باشه.هیچ‌وقتم تنهتش نزار