گلی15710 مدیر عضویت: 1393/08/10 تعداد پست: 1990 عنوان آزمایش مثبت و درد شدید پریودی و لکه بینی | مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 22 پست دکتر میگه برو سونو آخه الان مگه چیزی معلوم میشه؟ 1398/05/28 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aydajooon عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 4826 بسلامتی عزیزم آزمایش بتا دادی؟یا تیتر بتا؟ من بی بی چکم مثبت ش دیگه نتونستم تا ۳روز به پری تیتر بتا دادمشد ۶۹۸ خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
likemoon عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 557 من بی بی چکم مثبت ش دیگه نتونستم تا ۳روز به پری تیتر بتا دادمشد ۶۹۸ اهانمیشه علائمت رو بگی؟از روز چندم علائمت شروع شد؟ببخشید خیلی سوال میپرسم إِنَّ اللّه مَعَ الصَّابِرِینَ❤اللهم عجل لولیک الفرج💚
aydajooon عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 4826 اهان میشه علائمت رو بگی؟از روز چندم علائمت شروع شد؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم خواهش میکنم.من سینه ام درد میگرفت و خیلی تکرر ادرار داشتم و جلوترش هم سرگیجه چندبار داشتم .من بیشتر از رو تکرر ادرار رفتم بی بی چک تست کردم .چون خیلی بود هنوزم دارم تکرر ادرارم کلافم خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
likemoon عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 557 خواهش میکنم. من سینه ام درد میگرفت و خیلی تکرر ادرار داشتم و جلوترش هم سرگیجه چندبار داشتم . من بی ... مرسی عزیزم ک جواب دادی إِنَّ اللّه مَعَ الصَّابِرِینَ❤اللهم عجل لولیک الفرج💚
zeinabaa عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 22 سلام خانوما لطفا کمک کنیندو روز بود زیر دلم ی جوری میشد مثل همه ی ماه ها دیروزم دردم یکم شدید تر شده بود فک کردم دارم پریود میشم دیشب تا صبح دردم شدید بود اما صبح هیچ خونی ندیدم جز ی قطره لک قهوه ای
zeinabaa عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 22 من و همسرم عقدیم اما عروسی نکردیم هنوزرابطه داریم قرص و.... استفاده نمی کنیم اما شوهرم طبیعی جلوگیری میکنه و مخاطبین.امکان حاملگی وجود داره؟؟خیلی میترسم
هانتا عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 49 من و همسرم عقدیم اما عروسی نکردیم هنوز رابطه داریم قرص و.... استفاده نمی کنیم اما شوهرم طبیعی جلوگی ... خیلی زیادددد
mashhadpirozi عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 2853 سلام خانوما لطفا کمک کنین دو روز بود زیر دلم ی جوری میشد مثل همه ی ماه ها دیروزم دردم ... سلام من ازدیروزمث شمام لک قهوه یی شماچیشد پری شدی رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹