2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون سختی زیاد کشیدم این چندوقت  همین ک هر روزم بدون حاشیه و داستان باشه و‌خبر خاصی نباشه را ...

خدارو شکر عزيزم ایشالا همش زندگیت بدون دردسر باشه

و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
سلام ،خدا رو شکر برای من خوب بود بالخره موهامم مش کردم،وشوهری خوشش اومد

وای خوشحالت من موهام رنگ نمیگیره همش حسرت دارم

بلهههههههه. تولدم بود امروز .

اما چیزی گیرم نیمد 

اما تبریک گفتن بهم .

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
بلهههههههه. تولدم بود امروز . اما چیزی گیرم نیمد  اما تبریک گفتن بهم .

تولدت مبارک عزیزدلم ایشالا به همه آرزوهات برسییی

تولدت مبارک عزیزدلم ایشالا به همه آرزوهات برسییی

مرسیییییی عزیزززززم  

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
وای خوشحالت من موهام رنگ نمیگیره همش حسرت دارم

قربونت عزیزم،حسرت نداره که موی طبیعی خود ادم خیلی قشنگتره اگه مثل من رنگ کنی همیشه مجبوری ادامه بدی چون واقعا خیلی ضایع میشه،منم دفعه پیش ارایشگرم موهامو خراب کرد ولی خدا روشکر این بار نتیجه راضی کننده بود

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)
قربونت عزیزم،حسرت نداره که موی طبیعی خود ادم خیلی قشنگتره اگه مثل من رنگ کنی همیشه مجبوری ادامه بدی ...

من موهام سفید میشه آخه بعد فقط رنگ تیره میگیره حتی دکلره ام کردم ولی هیچ تغییری نکرد خیلی ناراحت شدم ولی مبارکت باشه عزيزم ❤️

بلهههههههه. تولدم بود امروز . اما چیزی گیرم نیمد  اما تبریک گفتن بهم .

تولدت مبارک عزیزم انشالله عمری طولانی وبا عزت داشته باشی واز زندگیت لذت ببری  

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)