2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 49 پست
ممنونم. عقاید هر کسی متفاوته. از نظر من دوستی یعنی سوءاستفاده از دختر. شما هم خوشبخت باشین و شبتون ب ...

باه اون مدلي كه شما دوست ميشي بدون اينكه حداقل معيارهاتو داشته باشه اره 

البته ببخشيد سواستفاده نيست حماقت كسيه كه با ادم نالايق وقتشو تلف كرده!

منظورم شخص شما نيست هر كسي كه بدون بررسي بخواد با كسي دوست شه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
باه اون مدلي كه شما دوست ميشي بدون اينكه حداقل معيارهاتو داشته باشه اره  البته ببخشيد سواستفاد ...

منم چشم بسته دوست نداشتم. اولایل دوستی شغل داشت ولی بعدا بیکار شد و بیکاری واسش خوب اومد و دیگه نرفت سراغ کار. اتفاقا من فکر میکردم آدم با شخصیتی هست ولی طی آشنایی فهمیدم خیلی اشتباه کردم. اون موقع هم سنم کم هم تجربه اولم کلا از دوستی زده شدم وقتی گیر اون آدم افتادم. اگه رفتاراشو بگم شما هم به من حق میدین. اینا رو هم از اول نمیدونستم و بعداً فهمیدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با چه افكار بي خودي ذهنتونو شست و شو دادن!! ادم بايد دلبسته كسي بشه بعد بفكر ازدواج بيوفته! پس ما ...

در سوره نساء آیه 25 زنان و مردان را از داشتن روابط دوستانه با جنس مخالف بر حذر داشته است و آن را مورد مذمت قرار داده است. آیه 25 سوره نساء به مردان می گوید: با دخترانی كه روابط دوستی مخفیانه ای با دیگران داشته اند ازدواج نكنید.

«...فانكحوهن باذن اهلهن و اتوهن اجورهن بالمعروف محصنات غیر مسافحات و لا متخذات اخدان...؛ آنان را با اجازه خانواده هایشان به همسری خود در آورید و مهرشان را به طور پسندیده به آنان بدهید (به شرط آنكه) پاكدامن باشند و زناكار و دوست گیران پنهانی نباشند.» در آیه 5 سوره مائده نیز به مردان خطاب می كند و می فرماید: «شما با زنان پاكدامن مسلمان ازدواج كنید و خود نیز پاكدامن باشید نه زناكار و نه آنكه زنان را در پنهانی دوست خود بگیرید.» 

منم چشم بسته دوست نداشتم. اولایل دوستی شغل داشت ولی بعدا بیکار شد و بیکاری واسش خوب اومد و دیگه نرفت ...

در سوره نساء آیه 25 زنان و مردان را از داشتن روابط دوستانه با جنس مخالف بر حذر داشته است و آن را مورد مذمت قرار داده است. آیه 25 سوره نساء به مردان می گوید: با دخترانی كه روابط دوستی مخفیانه ای با دیگران داشته اند ازدواج نكنید.

«...فانكحوهن باذن اهلهن و اتوهن اجورهن بالمعروف محصنات غیر مسافحات و لا متخذات اخدان...؛ آنان را با اجازه خانواده هایشان به همسری خود در آورید و مهرشان را به طور پسندیده به آنان بدهید (به شرط آنكه) پاكدامن باشند و زناكار و دوست گیران پنهانی نباشند.» در آیه 5 سوره مائده نیز به مردان خطاب می كند و می فرماید: «شما با زنان پاكدامن مسلمان ازدواج كنید و خود نیز پاكدامن باشید نه زناكار و نه آنكه زنان را در پنهانی دوست خود بگیرید.»