2777
2789
عنوان

برادرش

115 بازدید | 10 پست

دلم میخواست با شوهرم صحبت کنم.

چند وقت پیش سر برادرش سه روز قهر بودیم ولی بدون اینکه موضوع حل بشه آشتی کردیم و الان میخوام منطقی باهاش حرف بزنم تا بفهمه رفتارش زشت بوده میترسم دوباره اعصاب خوردی بشه و دوباره به قهر منتهی بشه.

چکار کنم بنظرتون؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

هیچی بیخیال

اون بحث تموم شده باز پیشش نکش که دعواتون میشه

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی بیخیال اون بحث تموم شده باز پیشش نکش که دعواتون میشه

آخه متاسفانه تموم نشده. 

من وقتی ازدواج کردم نمیدونستم.

حس پدرانه داره به برادرش. در حالیکه پدرشوهر م جوان و سر حاله.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
حتما صحبت کن حرفاتو از قبل آماده کن قبلشم ببین اگه کسی در مورد برادرشما اینطور بگه ناراحت نمی شی ...

به من میگه حسادت داری. یه چند تا نمونه از رفتاراش رو بگم:

عقد بودیم شوهرم رفت کباب خرید برای برادرش یه دست خرید برای من یه سیخ.

لباس برای شوهرم میخرم میده به داداشش.

با داداشش میره خرید کاپشن براش میخره در حالی که من که زنشم به مانتو نیاز داشتم.

ضمنا داداشش بچه نیست 28 سالشه.

میریم مسافرت اونم با خودش اورده من همش روسری به سر و معذب هستم.

چه ربطی داره مگه بده؟

احساس مسئولیت داره فکر میکنه برادرش بچه اشه.

ما هنوز بچه نداریم. برادرش 28 سالشه شب که دیر کنه باباش زنگ میزنه به شوهر من ببین مسعود کجاست. یا مسعود داره میره تو کار خلاف چکار کن چکار نکن.بماچه؟

مشکل اساسی منم با نامزدم همیشه برادرشه دلیل تمام دعوا ها و قهرامون...خدا زش نگذره بخاطر بدی هایی که در حق نامزدم کرد ولی هیشکی ندید😔😔

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛