2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لاغرم اخع خانم جان

منم قبلا لاغر بودم ازبس ناراحت بودم به هر دری میزدم که چاق بشم چاقم شدم ولی صدتا عوارض برام داشت 

از دارویی استفاده کردم که کورتون توش بوده و عوارض زیادی داشت اونا به کنار دیگه عادت کردم به خوردن بعدش بزور تونستم وزنمو کم کنم هنوزم که هنوزه مراقب خوردو خوراکم هستم که چاق نشم  

منم قبلا لاغر بودم ازبس ناراحت بودم به هر دری میزدم که چاق بشم چاقم شدم ولی صدتا عوارض برام داشت&nbs ...

من خسته شدم از حرفای بقیه

خودمم دیگه خسته شدم

دکترم رفتم اما نشد

با پودر رویال هم سه کیلو فقط اضافه کردم

چقد چاق میکنه چه مدت عزیزم کبد و داغون نکنه؟😭😭

نبابا .زیاد نخور . روزی یکی . دیدی که اشتهات باز شد . یه روز دومیون . بعد معدت گشاد میشه دیگه لازم نیست بخوری . من الان معده ام گشاده . هرکاری میکنم لاغر شم نمیشه😁😁

نبابا .زیاد نخور . روزی یکی . دیدی که اشتهات باز شد . یه روز دومیون . بعد معدت گشاد میشه دیگه لازم ن ...

باشع روزی یکی مبخورم

حواسم هست کم بخورم

پهلو دردش میترسم