2777
2789
عنوان

قند داشت مُرد .....

368 بازدید | 10 پست

از این حرف متنفرم استخونای مامان بابامو اب کرده این خرف 

بخاطر داداشم ک انسولین مصرف میکنه 🥺🥺😔😔😔😔خدایا توایرانم درمانش بیاد بسه بسه بسه

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

يه گياهي هست به اسم بوقناغ اين رو بگير بجوشون روزانه بده بخوره عاليه قند ادم استرس بگيره بدتره

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝

ما خانوادمون نصفشون دیابت دارن دیگه قشنگ انواعشو میشناسیم 

مادربزرگم نوع یکو داشت که خطرناک بود و بر اثرش فوت کرد

بابام ۱۰ ساله داره و همه چی هم میخوره با قرص کنترل میشه الانم یه دکتر جدید میره که قندش رو ۱۲۰ مونده و خداروشکر هیچ مشکلی نداره

عمم انسولین میزد که الانم اون تحت نظر همون دکتره و فقط روزی یه متفورمین میخوره و قندشم ۱۵۰ هست 

عموم که کلا با ورزش خوب شد 

شوهرمم تازه فهمیدیم قندش ۲۰۰ هست که فعلا فقط نوشابه و شربتشو قطع کرده چون مصرف بی رویه داشت 

هنوزم داریم بگم باز برات‌‌‌...

همه هم زنده و سالمن و همه چی میخورن

به مامان بابات بگو نگران نباشن فقط تحت نظر یه دکتر خوب باشه داداشت 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
ما خانوادمون نصفشون دیابت دارن دیگه قشنگ انواعشو میشناسیم  مادربزرگم نوع یکو داشت که خطرناک بو ...

مرسی عزیزم میدونی مشکل کجاس تو بددددد سنیه ازسن۱۸یا۱۷بود فک کنم یهو شروع شد اصلا نفهمیدم چطور و ازکجا اومد چون هیچکدوم نداشتیم بعد الانم  سن بلوغ هم عصبی هم دلش واقعا میخواد ک بخوره چون سنش کمه گوش نمیده .... اعتماد ب نفسشو از دست داده و گوووشه گیر ۲۸ساعته توگوشیه .... کلا رفته تو مجازی اونی ک معدلش ۲۰ بود کم کم افت تحصیلی الان ک ۲۰سالشه فقطططططططط تو گوشی ........

مرسی عزیزم میدونی مشکل کجاس تو بددددد سنیه ازسن۱۸یا۱۷بود فک کنم یهو شروع شد اصلا نفهمیدم چطور و ازکج ...

ماهم داریم که سن کمن ببین اگه پیش دکتر خوبی ببرید با قرص کنترلش کنه احتیاجی نیست رعایت کنه بابای من تو این ده سال هم نمیخورد هم دارو میخورد قندشم بالا بود حالا این دکتری که الان میره هم انگلیس پزشکه هم اینجا ببین همه چی میخوره بابام اصلا رژیم خاصی نداره با دارو اورده رو۱۲۰

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
ماهم داریم که سن کمن ببین اگه پیش دکتر خوبی ببرید با قرص کنترلش کنه احتیاجی نیست رعایت کنه بابای من ...

دکترش کجاس ادرس و اسمشو بهم میدی