2777
2789
سرسام، مرکب از دو کلمه فارسى «سر» و « سام » به معناى  ورم  و  آماس  است. س ...

درست میگید منتها خیلیا به اشتباه تصور میکنن چون این اسم تو شاهنامه اومده پس اسم ایرانیه در حالی که اسم یکی از سه تا پسر حضرت نوح نبی حام و یافث و جد اعلای حضرت ابراهیم محسوب میشه 

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم به عنوان یه اقا نطرتون در مورد اسم پسر برام مهم بود

می تونید با یه اسم دیگه مث امیر یا محمد ترکیبش ام بکنید البته بنظر من اسم باید به فامیلی ام بیاد خودتون امتحان کنید ببینید اسم تکی به همراه فامیلی پدرش قشنگ تر در میاد یا اسم دوجزئی

می تونید با یه اسم دیگه مث امیر یا محمد ترکیبش ام بکنید البته بنظر من اسم باید به فامیلی ام بیاد خود ...

محمد پارسا رو هم دوست دارم ولی دوستان نی نی سایتی میگن ترکیب من دراوردیه ولی همسرم میکه شما زنا سوسول پسندین محمد پارسا خوبه

محمد پارسا رو هم دوست دارم ولی دوستان نی نی سایتی میگن ترکیب من دراوردیه ولی همسرم میکه شما زنا سوسو ...

منم نظرم دقیقا همون محمدپارسا بود یه توصیه ام بهتون بکنم به توصیه بعضی کاربرا گوش ندید خیلی ذهنتونو مغشوش میکنن فقط