2777
2789
عنوان

اه چه بد شد

17 بازدید | 12 پست
اولین ماه اقدامم بود. با یه روز تاخیر و با کلی امیدواری الان یه لکه خیلی کوچیک دیدیم به همراه دل درد. یعنی حالا حالاها باید اقدام کنیم؟
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
دیروز روز 30 ام بود که باید پری میشدم علائم هم داشتم ولی نشدم تا امروز که لکه دیدم
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم صبور باش
خداجونم حالا که این فرشته کوچولورو سپردی دست من ومنو لایق مادری دونستی کمکم کن تا مراقبش باشم یه نی نیه سالم و صالح بدنیا بیارم....خدایا شکرت عاشقتم
آخه خیلی امیدوار بودم سنمم بالاست باید زود بچه دار بشم
میترسم مشکلی باشه بعد من هی صبر کنم اخرم دیر بشه دکترم هیچی غیر از یه سری ازمایش برام ننوشت
بهش گفتم قرصی چیزی نمیدی گفت حالا برو اگه بعد دو ماه نشدی بیا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز