2821
2789
عنوان

خیاطا بیاید

77 بازدید | 14 پست

بچه ها من دارم میرم کلاس خیاطی 

همه چیز خوبه فقط اینکه چرخم پارچرو میکشه ،دوخت سفت میشه و بعد ب پارچم چین میوفته 

،برای تنظیم کشش نخ چرخم کجاشو بابد دست کاری کنم؟

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه

باید ببنی نخ رو میکشه یا زیر

اگر نخ زیرت که دوختی کش میاد نخ رو رو باید تنظیم کنی اگرم نخ رو صفته نخ زیر و باید دستکاری کنی

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببر سرویسش کن ک عالی بشه

چرخم از این جدیداست مارک مارشال ،از این سفیدا مربیمون میگ من این چرخارو قبول ندارم 

خودش چرخ صنعتی داره

باید ببنی نخ رو میکشه یا زیر اگر نخ زیرت که دوختی کش میاد نخ رو رو باید تنظیم کنی اگرم نخ رو صفته ن ...

نخ رو رو از کجا باید تنظیم کنم

چرخم از این جدیداست مارک مارشال ،از این سفیدا مربیمون میگ من این چرخارو قبول ندارم  خودش چرخ ص ...

خودم ژانومه استوک چندساله خریدم واقعا خوبه واسم چیز خاصی هم نداره ها ولی هیچوقت دست توش نمیبرم تا کمی صدا میده میبرم سرویس بهتر اولش بهم تحویل میدن

😔
خودم ژانومه استوک چندساله خریدم واقعا خوبه واسم چیز خاصی هم نداره ها ولی هیچوقت دست توش نمیبرم تا کم ...

هزینه سرویسش چقد میشه؟

چرخ من آخرین بار ک عید بردمش ی قطعش جام کرده بود دوخت زیری نمیزد ۵ هزار گرفت خودمم تعجب کردم

عه چ خوبب اره پس باید ببرمش 

امروز ی ساپورت دوختم خیلی پارچمو جمع کرد ،اینجوری انگار دوختم تمیز نیست منم حرصم گرفت چون پارچمم کش میومدکشیدمش ک صاف بشه دوختا پاره شدن

عه چ خوبب اره پس باید ببرمش  امروز ی ساپورت دوختم خیلی پارچمو جمع کرد ،اینجوری انگار دوختم تمی ...

سوزنت سر سیاه بود؟

نمیدونم  سر سیاه یعنی چی

برای دوختن پارچه های کشی مثل ریون یا نازک مثل حریر باید سوزنت سر سیاه یا سر آبیم بهش میگن باشه وگرنه دوختت و میکشه

شاید مشکل از سوزنته 

سوزنت و در بیار ببین بالاش اگر رنگیه درسته اگر نه باید عوضش کنی

برای دوختن پارچه های کشی مثل ریون یا نازک مثل حریر باید سوزنت سر سیاه یا سر آبیم بهش میگن باشه وگرنه ...

ن رنگی نیست سر سیاهم نیست منون ک گفتی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز