2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست

@نی_نی_یار_5  

سلام چرا این تاپیک حذف نمیشه شما گفتین مقررات سایت نباید حرفی زد ولی وقتی اینجوری منو اسلام زیر سوال میره باید چه کاری انجام بدم سکوت کنم و تایید کنم فکر اشتباهشون 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
اشتباه شما و بقیه خانم ها در مورد این مسله اینکه هیچ مطالعه ای نداشتید و فقط از جنبه ناراحتی هایی که ...

مشکل شما اینه که فکر میکنید فقط خودتون اطلاع دارید!خیر خانم محترم،هر چه علم داشته باشید،عالم تر از شیخ طوسی و شهید مطهری و امثالهم که نیستید!

خیلی خوب همه چیز رو برعکس جلوه میدید.حرفاتون ضد و نقیض هستند!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_5     سلام چرا این تاپیک حذف نمیشه شما گفتین مقررات سایت نباید حرفی زد ولی وق ...

اسلام رو زیر سوال میبرید،به شان زن توهین میکنید،ناراحت هم هستید که کاربران مخالف نظر شما هستند!

الله اکبر!!!!!!!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
@نی_نی_یار_5     سلام چرا این تاپیک حذف نمیشه شما گفتین مقررات سایت نباید حرفی زد ولی وق ...

من جواب شما رو دادم

ولی سکوت کردین 

چون جوابی نداشتید

اینی که شما دارید ازش میگین اسلام نیست

یه دین من درآوردیه

منم ازتون خواهش کردم تمومش کنین

تاپیک من اصلاً ربطی به این حرفتیی که شما داری میزنی نبود

فقط اومدم درددل کنم از اینکه با این کار داییم آبرومون رفت هممون رفتیم زیر رادیکال زندایی بدبختم با دوتا بچه الان دو ساله خونه پدرشه دریغ از ذره ای محبت یا توجهه از جانب شوهر یا نفقه 

اینا چی؟؟

اسلام گفته به زن اول بی توجه باش دو سال بهش نزدیکی نکن 

خرجشونو نده؟؟؟ 

بعد برو زن دوم بگیر چون خدا تو قرآن گفته؟؟ 

بسه خواهرم بسههههههه 

تو داری وجهه اسلامو خراب میکنی تمومش کن بحث مسخرتو 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

تو این تاپیک فقط تو داری میزنی به کوچه علی چپ هیچ کی حرف نامربوط نزد من فقط درددل کردم بچه ها هم همدردی 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
اشتباه شما و بقیه خانم ها در مورد این مسله اینکه هیچ مطالعه ای نداشتید و فقط از جنبه ناراحتی هایی که ...

راس میگی واقعا .الان به جز زنا کلی مرد زن مرده و طلاق داده هم هستن که ازدواج نکردن من قول میدم چند تا شوهر بگیرم که اونام تنها نباشن بنده خداها😢😢

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!

زن حضرت ابراهیم نتونست تحمل کنه هوو داشته باشه به حضرت ابراهیم گفت هاجرو ببره یه جای دیگه . خدا هم قبول کرد گفت حضرت باید این کارو بکنه .

اونوقت دوتا ادم شهوتی میان چرت و پرت بلغور میکنن ایه و حدیث میارن .شما از زن حضرت ابراهیم خیلی بهترین مثلا .

تو و اسلام زیر سوال میرین 😂😂😂😂😂

وای خدایا اینا رو شفا نده بخندیم 😂😂😂

اینهمه آدم دروغ میگن فقط تو راست میگی 😂😂

گمشو بابا همش زرزز میکنی و زر مفت میزنی 😕 من موندم چرا نی نی یار تو و امثال تو رو حذف نمیکنه 😬😬😬😬

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
تو و اسلام زیر سوال میرین 😂😂😂😂😂 وای خدایا اینا رو شفا نده بخندیم 😂😂😂 اینهمه آدم دروغ میگن ...

والا پدر مارو دراورد . خوبه اینجا مجازیه وگرنه تا الان مارو عقد شوهرش کرده بود

والا پدر مارو دراورد . خوبه اینجا مجازیه وگرنه تا الان مارو عقد شوهرش کرده بود

آره والا 😂😂😂

رد دادن کلا 

یکی نیس بگه اگه اینقدررررر دنبال ثوابی تو خیابون ریختن برو همه رو صیغه ی شوهرت کن دور هم حالشو ببرین و ثواب جمع کنین 😕

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
چه دلیلی داره که توهین میکنی اتفاقا من هم به خودم خیلی میرسم همه به زندگیم هم به شوهرم واین اصلا دلی ...

خدا شفات بده

البته بعيد ميدونم از شفا دادن گذشته!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شرایط خاصش چیه ؟ چرا غیرممکنه به نظر شما ؟ یه عدالته که اونم راحت هست و در حال حاضر حداقل شصت یا ...

واي خدا كي ميشه نسلتون منقرض شه انقدر تحجر آخه!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.