2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30875 بازدید | 511 پست
اگه شوهره زن دوم میخواد اولی رو طلاق بده،خیلی سخته بخوای شریک داشته باشی من خواهرشوهرم به شوهرم محب ...

شوهرم همیشه میگه اون موقعه ها بهم میگفتی برو زن بگیر ولی یه چیزی تو چشمات بود که میگفت اگه بری پدرتو درمیارم😂😂 والا منم که بهش میگفتم فقط زبون بود ته دلم به غلط کردن می افتادم از گفتم😐

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شما زنا اینقده بخیلین؟ادم باید چیزاشو با بقیه شریک بشه مثلا شوهرشو

مردایی مثل شما رو با خیاااال راااااااااااااحت با 10000 نفر هم میشه شریک شد شما نگران نباش

صبحی دنبال بحث شیرین صیغه بودی امروزم که نگران شوهرای بقیه هستین که زناشون اونارو با کسی شریک نمیشن! 

حداقل یه وجه اجتماعی خوب از خودتون به جا بذارید! 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
استغفرالله شما الله با زن یکی کردی الله یکی زن یکی توبه کن توبه بعدشم من و شما چه حقی داریم نه بگیم ...

منم خدا رو قبول دارم اما چرا انقد راحت تو که زنی از حقوقت میگذری

آره جایی هست که زن بیماری یا مشکلی داره اجازه میده شوهرش زن بگیره چون نمیتونه شوهرشو راضی کنه

اما واسه مرد هوس باز  زور نیست اجازه بدی

وقتی مشکلی نداری

یعنی مرد حسابی که با زن خودش حال کرد بره سراغ از اون بهتر 

زنشم اجازه بده

مردها اولین الویتشون نیاز جنسی بعد خورد و خوراک و ...

چرا زنی که شوهرش بهش محل نده هزار تا مشکل داشته باشه به اون اجازه ندادن چنتا شوهر داشته باشه اما مردا میتونن

اینو گفتم که بدونی چقد در حقوق زنا اجهاف شده

اگه مرد خیانت کنه جرم خاصی نداره

اما زن حکم سنگ سار داره

مرد بخاطر مرد بودنش حلال ۵تا عقد کنه هزارتا صیغه

اونم بهش حلال

اینا مثال بود 

سو تفاهم نشه

منم خدا رو امام و قبول دارم

اما انقد دیگه نباید مردارو پرو کرد

کی گفته مرد درخواست زن کنه اگه زنش اجازه نده گناه کار

پس وجود زن چه ارزشی داره

که اصلا نظرش مهم نیست باید حتما قبول کنه بدبخت تا گناه کار نشه

.
چرا شما زنا اینقده بخیلین؟ادم باید چیزاشو با بقیه شریک بشه مثلا شوهرشو

یه سوال میپرسم البته با عرض پوزش فراوان

آیا شما حاضرین زنتونو با کسی شریک شین؟؟ اگه شما حاضرین منم حاضرم شوهرمو با ده تا زن شریک شم

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
چه دلیلی داره که توهین میکنی اتفاقا من هم به خودم خیلی میرسم همه به زندگیم هم به شوهرم واین اصلا دلی ...

خاک بر سر مریضت انقدر با اسم دین خزعبلات نگوووو. خداوند انشااللله هرکسی رو که دین رو خراب میکنه نابود کنه .. امثال شما اسم دین رو به گند کشیدن خجالت بکش

حتی خداوند در قرآن هم گفته بعد کلی آیه  که گفته میتونن تا چهارتا زوجه داشته باشن به شرط عدالت در پایان گفته نمیتوانید به عدالت رفتار کنید

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
مردایی مثل شما رو با خیاااال راااااااااااااحت با 10000 نفر هم میشه شریک شد شما نگران نباش صبحی دنبا ...

زنایی مثل شما که جنبه شوخیتون صفره باید چیکارشون کرد

زن نباس داداش داشته باشه! خوبیت نرره آدم زنش عمه شه!
خاک بر سر مریضت انقدر با اسم دین خزعبلات نگوووو. خداوند انشااللله هرکسی رو که دین رو خراب میکنه نابو ...

آره دیگه کلا هدفشون بد نشون دادن دینه 

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉