2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30875 بازدید | 511 پست
این خانم ها که ازدواج مجدد شوهراشون راحت میگن بنظرم تنبلن که نمیتونن انقد شوهرشونو چشم و دل سیر کنن ...

همیشه این نظر شما صادق نیست

یکی مثل من که توانایی جسمی تو برقراری رابطه نداشت تنها کاری که از دستش برمی اومد گرفتن زن دوم برا شوهرش بود 

لااقل با عنوان کردنش عذاب وجدانم کم میشد 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
رد ندادم ان شاءالله تا پایان عمر کنار همسرت خوش باشی و با هم به سفر آخرت بروید ولی همین لحظه چشماتو ...

ببین تو که از زندگی کسی خبر نداری نظر نده مشابه شرایطی که تو گفتی قرار گرفتم و یک تا گندیده اونی که دوسش دارم به صدتا ادم هوسباز که یکی کمشونه نمیدم برای مردی هم که زنش دلسوزه بقیه است و روی زندگیش تعصب نداره متاسفم برو شوهرت زن بده اصلا ده تا زن براش بگیر چکار به بقیه داری چه ادمایی پیدا میشن اینقدرهم من رپلای نکن 

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خانم ها که ازدواج مجدد شوهراشون راحت میگن بنظرم تنبلن که نمیتونن انقد شوهرشونو چشم و دل سیر کنن ...

استغفرالله شما الله با زن یکی کردی الله یکی زن یکی توبه کن توبه بعدشم من و شما چه حقی داریم نه بگیم برای حقی  که الله تعیین کرده در ثانی مگه من گفتم حتما باید بگیرن نخیر اگر شوهر شما شمارو بتونه درحدشان خودتون که منزل پدرتون بودین تامین کنه و دلش بخواد صلاح بدونه ادره امور یک زندگی دیگ هم تامین کنه نه اجازه داری نه حق داری مانع بشی 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
چه دلیلی داره که توهین میکنی اتفاقا من هم به خودم خیلی میرسم همه به زندگیم هم به شوهرم واین اصلا دلی ...

ببخشیدااا شما به یه مشاوره مراجعه کنید خیلی بهتره به نظرم

ینی چی که یه شب آزاد باشی؟مگه مردا مارو زندانی کردن یا مگه تو خونه چقدر کار هست،اصلاااااا استدلال هایی که میارید درست نیست،بعدشم چجوری چیزی که مال توئه باید مال یکی دیگه هم باشه؟؟تو خودت این فرصتو به شوهرت میدی که راحت بره با یکی دیگه باشه،چون برات مهم نیست،،چجوری میتونی تحمل کنی شوهرت بره پیش کس دیگه بخوابه؟؟واقعا متاسفم واسه فکرای قدیمی و غلطتتون مغزتونو یکم شستشو بدید خیلی خوبه

دختر نازم ۱۳ آذر ماه ۱۳۹۹ میاد بغلمون😍👨‍👩‍👧❤🍃🎀🎉
متاسفانه شماها حکم کبک دارین که ترجیه میدین وانمود کنید که شوهراتون کاملا دلباخته شما هستند و هرگز ب ...

ما به همه چیز اعتقاد داریم،مررررررررد اگه مرررررررد باشه هیچوقت به زنی که کل زندگیشو براش میزاره خیانت نمیییییکنه،زنا خودشونم وقتی یه مرد جذاب میبینن یلحظه خوششون میاد از اون،این دلیل بر این نیست که شوهر ادم زن بگیره،،بعدشم مگه تو خونه چقدر کار هست که تو نتونی به شوهرت برسی؟یا بهش بگی نه؟چرا باید بگی نه؟شما خودت باعث این میشی که شوهرت زن دوم بگیره،،،بر فرض شما یکی از همون زنهارو گرفتی براش باز هم زنهای دیگه هم هست چندتا میخوای بگیری براش؟؟این قااانون طبیعته که همه تنوع طلب هستن،ولی وقتی ازدواج میکنی دیگه باید پای همه چیییز وایسی،شوهر منمم روزی چندتا زن میبینه ولی وقتی میاد خونه منو میبینه دلش فقط واسه من میره،لحظه شماری میکنه که با من باشه،دلش واسه من تنگ میشه،پای عهدی که با من بسته میمونه

شما فک کنم صبرت خیلی بالاس که میتونی تحمل کنی شوهرت به یه زن غیر خودت محبت کنه یا باهاش باشه

امیدوارم در اینده هم همینجوری با صبر باشی

ببخشیدااا شما به یه مشاوره مراجعه کنید خیلی بهتره به نظرم ینی چی که یه شب آزاد باشی؟مگه مردا مارو ز ...

خیلی سخته که آدم دو دستی شوهرشو تقدیم یکی دیگه بکنه ولی گاهی شرایط اینطور ایجاب میکنه

ما به همه چیز اعتقاد داریم،مررررررررد اگه مرررررررد باشه هیچوقت به زنی که کل زندگیشو براش میزاره خیا ...

حرفاتون به دل نشست😄😀

خیلی سخته که آدم دو دستی شوهرشو تقدیم یکی دیگه بکنه ولی گاهی شرایط اینطور ایجاب میکنه

اگه شوهره زن دوم میخواد اولی رو طلاق بده،خیلی سخته بخوای شریک داشته باشی

من خواهرشوهرم به شوهرم محبت میکنه میخوام فکشو بیارم پایین حالا فکرشو بکن😳😡شوهرم به شوخی یموقع اذیتم میکنه میزنم لهش میکنم،میگه خب بابا شوخی کردم مگه دلم میاد کسی جز تورو داشته باشم

شرایط با شرایط خیلی فرق داره،اون کجا شوهرت نخوادت یا یه مشکلاتی باشه که زن بگیره اون فرق داره

ولی خودت بیای بری همینجوری الکی الکی زن بگیری بداش نو بره والااا

حالا فکر میکنیوزنش چیکار میکنه خیلی از زنا این بلا سرشون میاد اما کنار میان به خاطر بچه آبرو حرف مردم اگه این دلایل نبود مردای نفهم اینقده وقیح نمیشدن

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .