2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست
باشه تو خوب برو برا شوهرت ده تا زن بگیر مگه من گفتم تعدد زوجات حرامه گفتم شرایط خاص خودش داره که عمل ...

شرایط خاصش چیه ؟ چرا غیرممکنه به نظر شما ؟

یه عدالته که اونم راحت هست و در حال حاضر حداقل شصت یا هفتاد درصد مردان متاهل قادر به برقراری عدالت واجب و فقهی هستن مگر اعمالِ خود زنان باعث بشه نتونن عدالت برقرار کنن ( رعایت عدالت با عرضه ی انجام تعدد اشتباه گرفته نشه )

من یکی خاله هام و یکی از دایی هایی هام حدود بیست سال در حوزه علمیه قم درس می خوندن و آیت الله مکارم هم اونجا درس خارج تدریس می کردن دایی و خالم تقریبا از زندگی بیشتر مراجع تقلید و علما و اساتید حوزه علمیه اطلاع داشتن .

شهید چمران هم دوهمسر داشت ( یه همسر لبنانی و یه همسر آمریکایی ) ، آیت الله طالقانی دوهمسر ، سید مصطفوی خمینی ( پدر امام خمینی ) سه همسر دائم و یک همسر مُتْعِه ای یا به زبون صیغه ای داشتن http://www.imam-khomeini.ir/fa/c78_54039/خاطرات_آیت_الله_پسندیده/همسر_و_فرزندان_سید_مصطفی_پدر_ما

و شخصیت های بسیار زیاد دیگری تعدد زوجات داشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز اون دختري كه عقد مرد زن دار شده چه خراب و بي خانواده ايه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حالا چرا فکر میکنید با حضور یک زن دیگه شرایط سخت میشه اتفاقا هوو باعث زیبایی هوو میشه و اگر واقعا خو ...

میتونم یدونه با مگس کش بزنم تو دهنت؟😐

اره؟

میزاری؟

فقط یدونه😌

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
نازی مگس کش دم دستت هست یا چنگال؟

هيچكدوم كنترل هست به كارت مياد؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه کنترل نمیشه میخواستم این وزه خانومو هم بزنم😐😐

حيف ميشه پس

فرچه توالت بردار

میتونم یدونه با مگس کش بزنم تو دهنت؟😐 اره؟ میزاری؟ فقط یدونه😌

متاسفانه شماها حکم کبک دارین که ترجیه میدین وانمود کنید که شوهراتون کاملا دلباخته شما هستند و هرگز به هیچ زنی، جز، شما توجه نداشتن ولی درحقیقت اینجور نیست هرروز یه تعدادی تاپیک خیانت داخل همین سایت دیده میشه که اگ واقعا اون خانم که در نقش تباه شده قرار داره با کمی گذشت میتونست یک رابطه حرام که بیشترین و بدترین خسارت به خودش میرسه تبدیل به یک رابطه حلال و بابرکت که خیر دنیا و آخرت نصیبش بشه 

میدونستین اگر شوهرتون درخواست کنه و بهش نه بگید و بخاطر نه گفتن شما به گناه کشیده بشه برای خودشما هم ثبت میشه حتی بیشتر

یک شوهر از صبح که میره سرکار با هزاران زن برخورد داره از بین همه این خانم ها حتی یک نفر باعث تحربکش شده باشه و حیا کنه خیانت نکنه خودشو حفظ کنه بیاد خونه بخواد با همسر حلال خودش رابط برقرار کنه براش ثواب مجاهد فی سبیل... که شمشیر در دست با دشمنان خدا در مبارزه هستش حالا بیا بهش بگو نه حال ندارم یا الکی دعوا کن بگیر بخواب 

نکته همه این حرفا به درد کسی میخوره که اعتقاداتی هم داشته باشه مثلا قیامت برزخ عذاب جهنم بهشت و...... 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
اگر بهت توهین کردم ازت معذرت میخوام ناخواسته بوده ولی فکرت مسمومه بیماره این تفکر از ریشه غلطه چند ه ...

نه فکرم بیمار نیست تاحالا شده فکر کنی یه دختر جون که شوهرش رفته و مدافع حرم شهید شده حالا چیکار کنه اون خانم فداکاری کرد و از حق و سهم خودش برای آسایش منو شما گذشت حالا شما توی وجود خودت نمیبینی نصف همین خانم فداکاری کنی و شوهر شما مخارج دوتا زندگی به دوش بکشه نمیدونم چرا تا حرف ازدواج یا ازدواج مجدد میفته همه فقط یاد هم خوابی میفتن واقعا تنها فعالیت شما تنها حسنی که یک مرد برای زن داره همین نه بیشتر  فقط یه اسم داخل شناسنامه که یعنی پشت و پناه داری یعنی یکی حواسش بهت هست یعنی اگ مشکلی برات پیش اومد نیازی نیست بزنی سر خودت دیگه به چشم بیوه نگاهت نمیکنند 

من خودم هروز که شوهرم از در میره بیرون میگم خدایا امشب هم باهم شام میخوریم امشب هم کنار هم میشدیم صحبت کنیم

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
نه فکرم بیمار نیست تاحالا شده فکر کنی یه دختر جون که شوهرش رفته و مدافع حرم شهید شده حالا چیکار کنه ...

رد دادی و منم حرفی باهات ندارم روز خوش

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 
شرایط خاصش چیه ؟ چرا غیرممکنه به نظر شما ؟ یه عدالته که اونم راحت هست و در حال حاضر حداقل شصت یا ...

حالت خیلی بده و حیف وقت که ادم برای امثال شما بذاره ریپلای نکن 

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 

این خانم ها که ازدواج مجدد شوهراشون راحت میگن

بنظرم تنبلن که نمیتونن انقد شوهرشونو چشم و دل سیر کنن که میخوان براش زن بگیرن شرشو بندازن گردن اون یکی زن.😏😏😏

وگرنه کی از هوو خوشش میاد 

یا چه مردی به یکی یا دوتا زن قانع است

از مردا بپرسی صدتا هم کمشونه از بس تنوع طلبن🤔🤔

حالا اون خانم بگو بره واسه شوهرش صدتا جور کنه اگه باز قانع بود

خدا یکی

عشق یکی

زن یکی

.
رد دادی و منم حرفی باهات ندارم روز خوش

رد ندادم ان شاءالله تا پایان عمر کنار همسرت خوش باشی و با هم به سفر آخرت بروید ولی همین لحظه چشماتو ببند تصور کن همسرت فوت کرده مدت طولانی هم گذشته از تقدیر تنها خواستگار سالم و اهل زندگی شمارو به عنوان زن دوم میخواد طبق معمول همه مردها چهارتا حرف که همسرم بهم توجه نمیکنه تنهام نمیتونم جدا بشم بخاطر بچه ها اصلا خانمم زمین گیره آیا قبول نمیکنی نمیخواد به من جواب بدی اگ ته دلت لرزید به بله هم فکر پس هوو بد نیست ولی اگه بازم نه بود قرآن زیاد بخون