یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
زنداییم بی تفاوته براش مهم نیست میگه به درک فکر میکردم به زنش گفته زن اولو طلاق دادم&n ...
😯😯😯😣😣😣😖😖😖
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
همه چیز جنسی نیست خواهر مردیکه همیشه توی لذت وتفریحش کم نذاشتی بایددرک کنه که گاهی بیماری.خستگی.بارداری وزایمان هست وباید وفاداشته باشه حالا شوهرشماالحمدا... وفاداره خودت اومدی این حرفاروزدی اصلا شوخی هم نکن چه برسه جدی
یک درصدم توی دلشون فکرکنن حق بااوناست بسه
خدا برا دشمن نیاره یه چیزاییو وقتی میبینی نمیتونی تحمل کنی من دیوونه وار شوهرمو دوست داشتم ولی مید ...
آخه متاسفانه شروع زندگی ما مصادف بود با بیماری من میدیم داره با درد من درد میکشه دردم بیشتر م ...
اخ چقدربده نمیتونم ازاینجابزنمت گوشی خودم میشکنه😅
الحمدا...الان حالت خوبه؟
حالا چرا فکر میکنید با حضور یک زن دیگه شرایط سخت میشه اتفاقا هوو باعث زیبایی هوو میشه و اگر واقعا خو ...
جل الخالق .... 😐😐😐😐😐😐😐😐
تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم
حالا چرا فکر میکنید با حضور یک زن دیگه شرایط سخت میشه اتفاقا هوو باعث زیبایی هوو میشه و اگر واقعا خو ...
تو یا مردی یا کلا رد دادی زندگی امروز و شرایط امروز با دوره کنیزی و برده داری مقایسه میکنی کدوم خری پیدا میشه بیاد کنیز شوهر تو بشه تو خونه با تو زندگی کنه کارات هم بکنه که تو اخر شب نامزد بازی کنی