2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30875 بازدید | 511 پست
شوهر من نزدیک به ۶ ماه بخاطر شرایطم نتونست باهام باشه  بارها بهش گفتم برو یکیو صیقه کنه ولی هر ...

گفتی بره صیغه کنه😑😑😑

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
خانواده اون دختره مشکلی نداشتن؟😐

دختره خونواده ای نداره

نه خواهری نه برادری

نه پدری

فقط یه مادر پیر داره

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موندم اون زن ها چندششون نمیشه غی کرده یه زن دیگه رو استفاده میکنن 

بعد نمیترسه همون بلا پس فردا سرخودش بیاد از اینجور مردا بعیید نیست هیچی

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
بگو ادم بی شعور تو هر خانواده ای ی دونه هست🙄

من اصلاً نمیدونم حتی به شوهرم چی بگم؟؟😐 

چطور این کار داییمو توجیه کنم

خونوادش که بماند

گفتی بره صیغه کنه😑😑😑

آره 

بارها گفتم 

حتی میگفتم طلاقم بده برو پی زندگیت

میگفتم طلاق نمیدی اشکال نداره میرم خونه بابام تو برو یه زن جدید بگیر منو طلاق عاطفی بده 

دیگه یه بار حرصش دراومد یه کشیده آب نکشیده خوردم ازش😐

الان عکس اعمل زنداییت چیی بوده?اینجوری که راحت میتونه طلاقشو بگیره اگر مرد نیست ازخداشم باشه

زنداییم بی تفاوته براش مهم نیست 

میگه به درک 

فکر میکردم به زنش گفته زن اولو طلاق دادم 

امروز زنگ زدم به زنداییم که برو خراب کن عقدشونو 

گفت آنیس زنه خودش زنگ زد بهم دیروز دعوتم کرد برا عقدشون😐

آره  بارها گفتم  حتی میگفتم طلاقم بده برو پی زندگیت میگفتم طلاق نمیدی اشکال نداره میرم ...

حقت بوده کاش میشد الانم من یک کشیده بهت بزنم😂😂

آخه چرا ارزش خودتوپایین اوردی

مگرمرد ادم مریض بشه زنش بایدبره بایکی دیگه اینکارارونکنین توروخدا

اصلا شوخیشم نمیتونم بکنم باشوهرم حتی خواب ببینم افسردگی میگیرم نگی دیگه اینوبهش😤

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
دیوونه  همین صیغه ساده  که رابطه  برقرار میکنه  دلبستگی مییاره....

شوخیش هم برای من سنگینه والا