2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست

تا یکیش نخ نده اون یکی سرنخو نمیگیره والا تو  ای دورو زمونه فقط باید بخودت برسی و....میری بیرون ی دخترا و زنایی هستن من خودم ک زنم خیرشون میشم چ برسه ب مردا و برعکس ....نمیشه گفت مقصرکدومه هردو بی تقصیرنیستن اگ مرده مررد بود اینکارو بازنو بچش نمیکرد دقیقا چن روز پیش فهمیدم ک معلممون دورازچشم زنش زنه دیگ گرفته و ۴ تا بچه داره  درصورتیکه زن اولیش توخونه گِلی زندگی میکنه  زنش اینقد گریه میکردو....خیلی ناراحت شدم براش 😔

من نیازی  ب گرد بودن زمین ندارم ی موقه ی ادمی میشم ک تاحالا ندیدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس این که خسیسه چجوری میخواد زن دوم بگیره؟ خرجشون رو چطوری میده؟!!! 

خرج؟؟😂😂😂😂😂

یه چیز خنده داره

ان خرج زن و بچشو نمیده

خرج  اون زنو چطور میده نمیدونم

اون خانم شاغله 

میتونه خرج خودشو بده ولی تا کی؟؟ یه جایی بالاخره کم میاره میبره از دست همچین مردی

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
برای چی جهنم بشه اگه تو کلت بخدا باشه درست میشه ،همین زن دایی استاتر طلاق بگیره بره سر کار زندگیش رو ...

سنش الان حتما از ۳۰ بالا تره. تو این بیکاری کجا بره سر کار. سخته بعد عمری بخواهی از صفر شروع کنی.

تو خوبی عزیزم امضاتو ک خوندم فهمیدم چجور ادمی هستی🤣

واقعیت تلخه!

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
احتمالا داییت ازدروغ گفته اون دختره میخوادبچه هاروهم بزرگ کنه که حس مادری زن داییتو تحریک کنه بچه ها ...

داییم قبل اون بچه ها رو نمیخواسته

پسرش خونه مادربزرگم بوده دخترش پیش زنداییم

حتی چندبار پسرشو کتک زده که برو پیش مادرت😢

تا یکیش نخ نده اون یکی سرنخو نمیگیره والا تو  ای دورو زمونه فقط باید بخودت برسی و....میری بیرون ...

حالا اینجا بیا بگو حجاب... تا خشتک شلوارشون معلومه خدایی این چه وضعیه

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
برای ازدواج دوم اجازه زن اول لازمه چطوری عقدش کرد؟

نیست 

تا چهارتا میتونه عقد رسمی کنه بقیه رو هم صیقه😢😢

کرم از شوهرمع اونوقت  چون براش کم نزاشتم و رفته کرم از مردااااست

اوکی کرم از شوهرت اصلا همه مردها بد و لجن ولی آیا دلیل خوبی هست برای هرزه بودن مثلا من بگم چون یه مرد زندار خیلی پیله بود و ولم نمی کرد قبول کردم باهاش ازدواج کنم😐 مرد ها با کی میرن میخوابن که میشه خیانت 😐 با مرد که نمیرن، با زن میرن .پس هر دو مقصر هستن ولی به نظر من زنها یه درجه بیشتر مقصر هستن چرا؟چون ما زنها عاطفه بیشتری دارم و قلبهامون نام تر هست در نتیجه مسئولیت بیشتری داریم نباید بزاریم که اینجوری یه زنی بدبخت بشه. 

يكى از آشناهامون شوهر جوونش ناگهانى فوت كرد.خانومه ٣٠ سالست.دو تا پسر داره.شوهرش كارمند بانك خصوصى ب ...

خدا لعنت کنه هرچی زن و مرده هیزه 

نیست  تا چهارتا میتونه عقد رسمی کنه بقیه رو هم صیقه😢😢

چندساله بازنداییت ازدواج کردن؟؟

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
باز زنرو نفرین کردن ببخشیدا اسی مرده کرم نداره رفته یکیو عقد کرده

مقصر اصلی داییمه

امیدوار خیر نبینه از زندگیش 

حالم ازش بهم میخوره😔