2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست
آره صبح زنگ زد برم محضر همراش گفتم برو به درک  خوبه سالی به دوازده ماه یه زنگ برام نمیزنه حال ...

بهش میگفتی ازون زن خیابونیاکه  بلدن مرد متاهل اغفال کنن پیدا کنه بره شاهد عقدش بشه خیر ندیده درد گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلب زن اول با کار شوهر بیشعورش تیکه پاره شده تو الان از کی دفاع میکنی  ینی میگی اشتباه از زن ...

من میگم مقصر هر دو هستن نه ینفر!!! هر دو کثافتن

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
تو این گرونی چطور دو تا خانوادهرو میخواد بچرخونه؟ اون دختر هم لابد به مالش نظر داره. نباید گذاشت مر ...

برای اولی خسیس بوده که اینجوری شده دیگه نبایدملاحظه جیب این مرداروکرد توملاحظه کنی یکی دیگه پیدامیشه بعدبرای اون خرج میکنن

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
خون کرد به دله زن و بچش  اون مشکلی نداشت زنش مشکل داشت چون خرج نمیداد بهشون پول نمیداد  ...

پس زن جدیده رو کجا میخواد ببره 

پدربزرگتون باید بندازنشون از خونه بیرون تا دائیت به پیسی بخوره ادم شه 

واسه زن خودشون خرج نمیکنن واسه دیگران بریز وبپاش راه میندازن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
مردا دنبال هوسن..هر چی هرزه و ج ن ده تر باشی شوهر بیشتر دوس داره..منم که اصلن بلد نیستم ای خدااا

بهتر که بلد نیستی فکر کردی این هرزه ها بکجا میرسن آخرش میرن زیر خاک ،هممون قرار بریم زیر خاک  صبح به صبح که میشه یه فرشته از تو عرش خدا داد میزنه آهای انسانها بسازید برای خراب شدن و بزایید برای مردن.جوری زندگی کن که هر لحظه آماده باشی برای رفتن

به چطور میخواد خرج اونیکی روبده

زنه خودش خونه و ماشین داره

شاغله

گفته بچه ها رو هم قبول میکنه😐

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
باز زنرو نفرین کردن ببخشیدا اسی مرده کرم نداره رفته یکیو عقد کرده

عزیزم همجنسا باید هوای هموداشته باشن اگه خانما محکم باشن وهوای هموداشته باشن بگن اونم یه زنه مثه ما خودمو روزندگیش آوارنکنم...دیگه مردها میخوان چکارکنن؟

من میگم مقصر هر دو هستن نه ینفر!!! هر دو کثافتن

مرررد کثافت تره لعنت ب مردای هیز و اشغال

ادم میره بیرون هزار جور فرصت گناه و کار خطا هست برم بکنم بعد بگم ب من چ اون منو گول زد

ینی اگ ی مرد برام دلبری کرد برم سمتش؟؟

همجنساتو نفروش

احساس میکنم مردی

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰