2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست
عقددائم کرده؟؟

آره

صبح زنگ زد برم محضر همراش گفتم برو به درک 

خوبه سالی به دوازده ماه یه زنگ برام نمیزنه حالا که نیاز داشته و کسی همراش نمیرفته زنگ زده 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مردا فقط دنبال هوا و هوسن

زن خودش که پیر و چروکیده شد 

سریع یه نو میخوان بیارن

خانما همیشه شیک و خوشگل و خوشبو باشید

تا شوهرتون بدونه هنوزم به چشم خیلیا میایید

بفهمن زنشون تیکه ای نیست پرو میشن و آزاد

همیشه تو جمع مهمونی ها خیلی شیک برید 

آخه آقایون زناشونو مقایسه میکنن

.

احتمالا داییت ازدروغ گفته اون دختره میخوادبچه هاروهم بزرگ کنه که حس مادری زن داییتو تحریک کنه بچه هاشون نذاره بره خودش بچه هاشوبرداره چون بعیدمیدونم اون دختره چنین حرفی زده باشه

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
داییتو دیدی تف بنداز تو صورتش انشالله نه خودش نه زن جدیدش خیر نبینن

ببینمش همین کارو میکنم😡

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
آره صبح زنگ زد برم محضر همراش گفتم برو به درک  خوبه سالی به دوازده ماه یه زنگ برام نمیزنه حال ...

برای ازدواج دوم اجازه زن اول لازمه چطوری عقدش کرد؟

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
خب نداشته باشه، بی شوهر بمونن ایشالا دخترایی که فک میکنن باید برن تو زندگی زن مردم😏😏😏😏 چون شوهر ...

قلب زن اول با کار شوهر بیشعورش تیکه پاره شده

تو الان از کی دفاع میکنی 

ینی میگی اشتباه از زن دومه

نخیر جانم زن بیوه و مطلقه زیاد هست مرد خودشو نگه داره وا نده

مرد هیز زن داره فیلش یاد هندستون کرده

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰

يكى از آشناهامون شوهر جوونش ناگهانى فوت كرد.خانومه ٣٠ سالست.دو تا پسر داره.شوهرش كارمند بانك خصوصى بود.خودش خانه دار.بعد از فوت شوهره خانومه رو به جاش تو بانك استخدام كردن.اونجا با يكى از كارمنداى بانك كه خودش عقدكرده بود آشنا شد.الان هم صيغه شده و خونه گرفتن و دارن زندگى ميكنن.اون دختر عقدكرده بيچاره هم درگيره كه بالاخره چى ميشه!

الهی اون زنا خیر نبینن که زندگی خراب کنن

الهی امین به حق صاحب این روزها

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قلب زن اول با کار شوهر بیشعورش تیکه پاره شده تو الان از کی دفاع میکنی  ینی میگی اشتباه از زن ...

این لحث بیفایده است اگه زن دلبری نکنه و اگه مرد هیز بازی رو کنار برار و دلش رو گرم کنه به زن وبچش اینطوری نمیشه هر دو گناهکارن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ