2777
2789

من تو شهرستان زندگی میکنم به نظرتون میتونم برای زایمان طبیعی به تهران یا شهرای بزرگتر برم اخه شهرمون بیمارستان خصوصی نداره و در مورد زایمان طبیعی تو بیمارستان دولتی خیلی بد شنیدم در ضمن باردارم نیستم در حال اقدامم ایشالا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من زایمان طبیعی دست مادر وبچس . 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
خوب واقعا دردت بگیره زودتر چیکار میکنی؟ کسی هست ماه اخر بیای پیشش تهران مثلا؟ غیر این باشه نمیشه

چرا فامیل اونجا هستن ولی نمیشه یه ماه رفت موند خونه مردم زندگی تو شهر کوچیک این بدیا رو هم داره

باید هفته های آخر بری اون شهر ساکن بشی من دو ساعت تا تهران بودم و سزارین قرار بود دوهفته زودتر برم برای سزارین شدن وقت گرفته بودم  اخرش سه هفته زودتر خونریزی کردم و به رفتن نرسیدم البته برنامه ریزی کرده بودم اگه همینجا شد دکتر و بیمارستان انتخاب کرده بودم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

شهرکوچیک مریضا کمترن حوصله پرستارا وماماها بهتره بنظرم ارزش نداره این همه راهوبکوبی وبری تو که میخوای طبیعی بیاری دردوهی باید تحمل کنی تازه اومدیمو بسلامتی رفتی فکربرگشتشو کردی خیلی سخته ها