2777
2789
عنوان

اسپرم

595 بازدید | 32 پست

بایه ماما تلگرامی مشاوره گرفتم واسه مشکل ناباروری گفتم شوهرم نمیره ازبده  گفت عکس اسپرم و آلت  بعد از ارضا بفرس ببرم آزمایشگاه  مگه میشه از رو عکس 🤔🤔🤔🤔

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

وااای نکن اینکارو😲😲😲

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آرمایشگاهم دقیق نمیتونه بگه حالا این از رو عکس

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

آلت بعد از نزدیکی اه اه قیافشو

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
این چه کاریه برو دکتر درس حسابی عکس هر کی بوده سر به سرت گذاشته

چی بگم حس کردم گفتم شاید سرکارم گزاشته ولی چی بگم باتعجب پرسیدم ازش که مگه میشه گفت اره

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐