2777
2789
زینب نمیدونم چرا ولی یه لحظه شدید دلم خواست الان منم باهات کنارت تو حیاتتون نشسته بودم واقعا نمیدونم ...

ای  جانم عزیزم 

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
ای  جانم عزیزم

حیاتوخودتونه یا مامانتینا؟

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته ببخشید حیات نه حیاط

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)

نه شلخته نیستی خوبه ک

بچت یا خودت😂😂😂

نی نی تو شکمم😊😊

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
خونه خودمونه 

خوسگله  

فدات شم عزیزم  دخترم دهنش زخم شده کلا اعصابم خورده

چرا زخم شده؟امضاتم ناراحت کرد

چرا زخم شده؟امضاتم ناراحت کرد

نمیدونم عصر باید ببرم دکتر دستاشم جوش زده 

هیچی نمیخوره اصلا 

ببخشید ناراحت شدی گلم   واسم صلوات بفرس عزیزم 

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون