2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری؟

تویه ظرف یه بار مصرف یکم وایتکس ریختم،بعد یکم جیش تو یه ظرف دیگه گرفتم،بعد جیشها رو ریختم تو وایتکسها،تقریبا اندازه مقدار وایتکس جیش ریختم روش،

اولش یکم کف کرد ولی زود خوابید و بعدش هم مثل قرص جوشان که تو اب میندازی شروع به جوش زدن کرد

بعدش پریود شدم و باردارم نبودم

تویه ظرف یه بار مصرف یکم وایتکس ریختم،بعد یکم جیش تو یه ظرف دیگه گرفتم،بعد جیشها رو ریختم تو وایتکسه ...

من الان امتحان کردم کفت کردولی زودریختم رفت اصلانزاشتم بمونه

خداخیلییییییییی بزرگه......ازخداناامیدنشو❤❤❤❤
هنوز نمیدونم 3 روز تاخیر دارم امروز جوش شیرین زدم جوشید ب یکی نشون دادم گفت کلا اشتباهه نتیجه روز او ...

من این ماه کلی امپول hmg و ۲تاhcgزدم دارم گلوکفاژواینوفولیکم میخورم فرداموعدپریودیمه ولی دردندارم زیادفقط نوک سینهام یه جوری دردداره وسینهام یکم دردمیکنه بیحالم وبیشترازقبل خوابم میادحالانمیدونم باردارم یانه..

من این ماه کلی امپول hmg و ۲تاhcgزدم دارم گلوکفاژواینوفولیکم میخورم فرداموعدپریودیمه ولی دردندارم زی ...

انشالله ک باشی عزیزم منم گلوکوفاژ و دوفاستون میخورم تا روز موعدم هیچ دردی نداشتم بر عکس هرماه ولی از روز موعد ب اینور خیلی علائم دارم تا ببینیم خدا چی میخاد

انشالله ک باشی عزیزم منم گلوکوفاژ و دوفاستون میخورم تا روز موعدم هیچ دردی نداشتم بر عکس هرماه ولی از ...

ایشالاهستی عزیزم چرابی بی نمیزنی؟؟من ده روزدوفاستون خوردم روزی یکی