2777
2789

کرم دور چشم

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

که از محصولات شرکتمونه😊

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمس چیه چین و چروکا رو میبره یا پیشگیری میکنه؟

چروک سیاهی و پف چشمو از بین میبره و پیشگیری میکنه عین سایر کرم های دور چشم کاملا گیاهیه و برای پوست حساس دور چشم مناسبه قیمتشم نسبت به اثر بخشیش مناسبه

کرم دور چشم و این چیزا فقط یه مقداری پیشگیری میکنه و نمیتونه چین و چروکا رو ازبین ببره. فقط با درمان توی مطب دکتر میتونی از بین ببریشون

تو مثل حاصلِ کارِ کمال الملک نقاشی😊 ولی من خط‌خطی‌های کجِ یک آدمِ ناشی

عزیزم اگه چین و چروک ایجاد شده تنها راهش به نظرم تزریق بوتاکس ایناس. کرمها واسه پیشگیریه بیشتر. من مامانم خیلی کرما رو امتحان کرد حتی از گرونتریناشم  مداوم میزد یه مدت. 10 درصدم رفع نشد چین و چروک دور چشمش

کرم دور چشم و این چیزا فقط یه مقداری پیشگیری میکنه و نمیتونه چین و چروکا رو ازبین ببره. فقط با درمان ...

عزیزم من به مشتریام دادم استفاده کردن از بینم برده چطوری با ماسک های خونگی میشه چروک های سطحیو کاهش داد اینم با عصاره ها و روغن های گیاهی ای که داره باعث برطرف کردن چروک میشه عکسای مشتریامم هست اگه استاتر مایلی میتونی به ایدی ت ل گرامم پی ام بدی تا راهنماییت کنم

Zahrakhm1@

چروک سیاهی و پف چشمو از بین میبره و پیشگیری میکنه عین سایر کرم های دور چشم کاملا گیاهیه و برای پوست ...

دکتر رفتم گفت خشکی موست باعث خط و خطوط دور چشمت شده تا میتونی باید پوستت رو مرطوب نگه داری کرم دور چسم ام گرفتم دور سوم استفادمه یعنی حدود 5 ماه فعلا که اتفاقی نیوفتاده البته دکتر دارو خانه گفت کم کم میبرش و پیشگیری می کنه شاید حوصله ی من کمه 

عزیزم اگه چین و چروک ایجاد شده تنها راهش به نظرم تزریق بوتاکس ایناس. کرمها واسه پیشگیریه بیشتر. من م ...

یعنی میگی منم کرمو بذارم کنار یا دیگه ادامش بدم

دکتر رفتم گفت خشکی موست باعث خط و خطوط دور چشمت شده تا میتونی باید پوستت رو مرطوب نگه داری کرم دور چ ...

عزیزم خب خیلی چیزارو باید رعایت کنی ژل شستشوی مخصوص پوست صورتت مرطوب کننده و کرم روز و شب و کرم دور چشم و ابرسان 

یعنی میگی منم کرمو بذارم کنار یا دیگه ادامش بدم

عمیقه؟؟ حقیقتش چین و چروک دور چشم مامانم عمیق بود و کرما هیچ فایده ای نداشت. اگه سطحی هست امتحان کنین انشاالله که جواب بده

عمیقه؟؟ حقیقتش چین و چروک دور چشم مامانم عمیق بود و کرما هیچ فایده ای نداشت. اگه سطحی هست امتحان کنی ...

نه عمیق نیست دکتر هم میگفت اینا خط هستن نه چین و چروک اما خودم نگران شدم آخه تازه 35 سال دارم

نه عمیق نیست دکتر هم میگفت اینا خط هستن نه چین و چروک اما خودم نگران شدم آخه تازه 35 سال دارم

آها گلم سنتون بالا نیست که اصلا. من فکر کردم چروک عمیقه. انشاالله رفع بشه  

آها گلم سنتون بالا نیست که اصلا. من فکر کردم چروک عمیقه. انشاالله رفع بشه    

فدای شما خب الان اگه حوایم نباسه چند سال دیگه عمری باشه معلوم نیست چی پی ببا