2777
2789
عنوان

شوهرم میگه داری آبرومو میبری

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 92 پست
من خودم بار ۵ م قبول شدم شهرمو الانم خیلی راحت رانندگی میکنم جوری که شوهرم همه جا تعریف رانندگیمو می ...

وای تو منی یامن تو من استرس رانندگیو ندارم‌ که فقط استرس اون اقا رو دارم افسرع 😭😭😭😭😭

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرهنگه چه نامرده قبول نمیکنه

برا ما خیلیییی مهربون بودمی‌گفت اگه ببینم واقعا خوب رانندگی  کنین قبول میکنم

اولین بار قبول شدم

چهار نفر تو ماشین بودیم

دو نفر رد و دونفر قبول 

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫
لزومی نداره کسی بفهمه که شوهرت بخواد خجالت بکشه

هر ی ماه امتحان فقط برگزار میشه اندفعه سپردم ب کسی نگه میگم بگو قبول شدم میگه نهه

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

به خدا من فکر کنم آیین نامه و شهری روی هم رفته سی مرتبه رد شدم همه دیگه میشتاختنم ولی اصلا خودم رو نباختم اما تو خوبه ماشین داری آخر شب یک جای خلوت برو تمرین کن

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون

وا این چیزیه که باعث بی آبرویی بشه.؟؟؟؟من خودم بار چهارم قبول شدم.یه خانومی بود  سر ایین نامه به این راحتی صدبار رفتو اومد اخرم نفهمیدم قبول شد یا نه.اونوقت شوهر اونم بگه ابرومو میبری!اعتماد به نفستو ببر بالا این اصلا بی ابرویی نیس

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
سرهنگه چه نامرده قبول نمیکنه برا ما خیلیییی مهربون بود می‌گفت اگه ببینم واقعا خوب رانندگی&nbs ...

خدا خوشبحالتون اینا ک مثل سگن

به نظر من همه ی استرسش واسه افسره ست

با لباس باب اسفنجی یا مثلا مل مل بیاد که ما دلمون نترسه😁😁😁

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم سه باررد شدم هربارم کلی گریه میکردم  شوهرم ی اشناپیداکردقبولم کردن

منم دوبار رد شدم یکی گفت آشنا دارم میخوای بگم ؟ گفتم نه .از فردا هیچکی به رانندگیه من اطمینان نمیکنه مبگن با پارتی قبول شدی خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اره

به جای این حرف که انقد رو اعتماد به نفس خانمش تاثیر بزاره صبح ها بعد نماز یا بعدازظهرا که خیابونها خلوته ببره شما رو رانندگی کنید تا قلق رانندگی بیاد دستت

دوستتون دارم 💕

وا این چیزیه که باعث بی آبرویی بشه.؟؟؟؟من خودم بار چهارم قبول شدم.یه خانومی بود  سر ایین نامه ب ...

بخدا چهارشنبه امتحان دارم از خوراک خواب افتادم خیلی افسرده ام !