2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکارکنم؟؟؟😔

107 بازدید | 11 پست

ابان سال دیگه عروسیمه. جهیزیه هم نگرفتم. همسرم میگه بعد عروسی خونه میگیرم چون الان باید پول وام بزارم واسه کارم😔😔نمیدونم چیکار کنم.یکم میگم الان خونه بگیرم اخه تا عروسیم خیلی مونده و هیچیم نخریدم😔😔

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از الان ک خیلی زوده تا آبان سال دیگه.مگه پولت اضافه کرده کرایه خونه بدی بیخودی

اخه اونجوریم دوست ندارم یکی دوماه بعد عروسی صبر کنم تا خونه پیدا کنم😔

اخه اونجوریم دوست ندارم یکی دوماه بعد عروسی صبر کنم تا خونه پیدا کنم😔

اخه میگی ابان سال دیگه عروسیمه یعنی ابان ۹۹.خب تابستون ۹۹ خونه بگیر

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

عزیزم نظر من و میشنوی اصلا عروسی نگیر میدونم هر دختری ارزوشه لباس عروس بپوشه ولی نکن عروسی های این زمونه نصف نصف ضرره .من موقعی ک خواستم عروسی بگیرم شوهرم گف بیا ی خونه 80 .90 متری بگیرم عروسی نگیریم .گفتم ن عروسی ی خونه 50 متری خریدیم .عروسی هم گرفتیم نصف ضرر شد هیچ عروسی نیست ک بگین خرجش در میاد تماما ضرره عروسی کردیم کلی هم ضرر کردیم الان از کوچیکی خونم ناراضی ام همه هم اومدن خوردن ی حرفی پشتش زدن رفتن .ولی الان خونم برام مونده بود سه برابر هم شده بود قیمتش تا اخر عمرم تامین بودم دیگه دغدعه نداشتم ن اینکه الان همش ب فکر این باشم ک خونم و عوض کنم از کوچیکی در بیاد .خلاصه شما هم اگر الان حرف منو متوجه نشی یکی دو سال بعد از عروسیت متوجه میشی .راحت دست شوهرت و بگیر باهم ی سفر ترکیه برین عوض میدونی هرچی خرج کنی برا خودت خرج کردی ن دهن باز مردم بازم خود دانی

اخه میگی ابان سال دیگه عروسیمه یعنی ابان ۹۹.خب تابستون ۹۹ خونه بگیر

الان پول دارم همسرم میخواد باهاش کار کنه و خرج عروسی  رو بده میگه صبر کن تا بعد عروسی بگیرم

عزیزم نظر من و میشنوی اصلا عروسی نگیر میدونم هر دختری ارزوشه لباس عروس بپوشه ولی نکن عروسی های این ز ...

من خودمم عروسی دوست ندارم بگیرم. چون تک فرزندم بابام همش اسرار داره عروسی بگیریم. شوهرم هم بنده خدا پدرش اصلا کمکش نمیکنه بااید خودش تنهایی جون بده.من جشن نامزدی بزرگی گرفتم با لباس عروس و اینا برام ۱۹ میلیون در اومد ولی خو الان همسرم میخواد شام هم بده فقط ۲۰ تومن میخوایم برای شام..وگرنه خودم اصلا با عروسی مخالفم.بابام گفتش خونه رو خودم براتون میخرم ولی دامادم باید عروسی بگیره

من خودمم عروسی دوست ندارم بگیرم. چون تک فرزندم بابام همش اسرار داره عروسی بگیریم. شوهرم هم بنده خدا ...

خوبه اینجوری ولی شما میتونی پدرت و راضی کنی بشین باهاش صحبت کن بگو پدر من ضرر میکنیم اون پول میتونه سرمایمون باشه من شوهرم از 8 سالگی پرد نداشته خودش کار کرده شب عروسی برامون عذاب بود همش ب فکر خوب برگزار شدن بودیم کسی و نداشت حواسش ب مراسم باشه همه کاره خود داماد بود خیلی سخت بود منم تو تالار جسن عقد داشتم با لباس و همه چی شامم بود مادرم داده بود همه گفتن نکن کردم الان پشیمونم میگم کاش یکی بود قاطع منو قانع میکرد .دو نفره ی ترکیه با تور برین 5 تومن براتون در میاد هم ی تجربه ی عالی محسوب میشه هم باکلاسه هم اینکه ضررر نمیدین

خوبه اینجوری ولی شما میتونی پدرت و راضی کنی بشین باهاش صحبت کن بگو پدر من ضرر میکنیم اون پول میتونه ...

بخدا میدونی چقدر بهش گفتیم میگع ن اصلا باید عروسی بگیرین..عروسی رو بگیریم میدونم ضرر نمیکنیم. خانواده اقام خیلی پر جمعیتن و اجاره با یا تالار نداریم فقط خرج بزرگش ی شامه ک باید ۱۵۰۰ تا درست بشه..من فقط برای خونه موندم ک ی وقت فامیلام بهم حرف نزنن ک بعد عروسیم تازه برم خونه بگیرم😔