2821
2789
عنوان

داغونم😭😭😭😭

186 بازدید | 23 پست

من مدام به خواستگارم گفتم از قلیون وسیگار متنفرم حتی تفریحی اما اون درک نمی کرد اخر همه برای اینکه مطمئن شه جدیم جواب رد دادم تا اینبار مطمئن برگرده اماا نیومد  حالام تا چند وقته دیگه قراره با دختر عموم ازدواج کنه دارم میمیرم دارم جون میدم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم  الان دیگه  قدیم  نیس خاستگار سمج  باشه  یبار  بگی  نه  دوباره برنمگرده .بیشعور لاقل  غریبه  رو مگرفت  چرا دخترعموت اخه‌‌‌‌‌‌......بیخیال  شوووو دیگه  

فقط حیدر امیرالمومنین است
دوسش داشتی مگه؟

بله میخواستمش اما من ازقلیون متنفرم حتی تفریحی حالا داره میاد وسط زندگیم اومدنش یعنی سرکوفت خانوادم چون همه چیزش خوب بود جز سیگار و قلیون

ببین گلم ناراحت نباش اصن دیده تو جواب ندادی و مثلا غرورش شکسته رفته خاستگاری دخترعموت ک تورو ناراحت کنه مطمعن باش اگه از دختر عموتم جواب رد میشنید میرفت دنبال کس دیگه

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
بله میخواستمش اما من ازقلیون متنفرم حتی تفریحی حالا داره میاد وسط زندگیم اومدنش یعنی سرکوفت خانوادم ...

حق داری ناراحت شی گلم.ولی خب توهم اولویتات برات مهم بوده جرا باید سرکوفت بشنوی .انشالله یکی بهتر ازون سر راهت قرار میگیره ک باعث سربلندیت باشه.اگه با این نشده مطمعن باش قسمت هم نبودین.

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
ببین گلم ناراحت نباش اصن دیده تو جواب ندادی و مثلا غرورش شکسته رفته خاستگاری دخترعموت ک تورو ناراحت ...

فکر کردی سراغ کی رفتن سر چهلم پدربزرگم زنعموم دست عموم رو گاز گرفته بود دعوا که چرا چهلم پول خرج کردی نمیدونی فقط باید از پیش دعانویسا جمعش کنی

فکر کردی سراغ کی رفتن سر چهلم پدربزرگم زنعموم دست عموم رو گاز گرفته بود دعوا که چرا چهلم پول خرج کرد ...

میدونمتا حدی ناراحتی داره ولی وقتی قدر تورو ندونسته همون بهتر ک با دختر عموت باشه عزیزم اگه براش مهم بودی نمیرفت دنبال کس دیگه اگه پسر مسئولیت پذیر و منطقی ای بود تورو دو دستی میچسبید

2828
2791
2779
2792